butterfly21
hope & love
zuzanka czytałam w internecie różne teorie, ale zobaczymy. Nawet jeśli mam jakieś problemy medycyna jest lepiej rozwinięta niż ok 40-20 lat temu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

zuzanka czytałam w internecie różne teorie, ale zobaczymy. Nawet jeśli mam jakieś problemy medycyna jest lepiej rozwinięta niż ok 40-20 lat temu

takze nie wiem.ale nie sadze zeby pomiedzy czegos nie bylo,jedyny termin kiedy mogla byc to okolo 27 grudnia,to wychodzi dzisiaj 19dc.temp 37,0.ale jak co miesiac mialam bole piersi,to teraz nic a nic,tylko te zawirowania w glowie.
takze nie wiem.ale nie sadze zeby pomiedzy czegos nie bylo,jedyny termin kiedy mogla byc to okolo 27 grudnia,to wychodzi dzisiaj 19dc.temp 37,0.ale jak co miesiac mialam bole piersi,to teraz nic a nic,tylko te zawirowania w glowie.

Dokladnie to chyba my dwie tak samo myslimy:-)jak nigdy juz sie @ nie moge doczekac
a jak dlugie cykle masz?
 za h mam wizyte a mnie na @ brzuch rozbolał hehe
 za h mam wizyte a mnie na @ brzuch rozbolał hehe

Ja mam zawsze plamienia przed,takze bol dopiero Jak sie rozkreci,ale narazie cicho sza:-)
zuzanka-masz wizyte u Gina?to dawaj znac:-)
ja przedchwila w aptece bylam chormony na jutro odlozylam,a i Test wzielam jutro rano zrobie wrazie Co Jak pozytywny to kasy nie wydam Po nic.ale ze Mnie optymistka
 no dam,dam ale ja mam zawsze tak,że jak idę do lekarza bo mi się @ spóźnia to albo wieczorem dostaje albo rano ;-)
 no dam,dam ale ja mam zawsze tak,że jak idę do lekarza bo mi się @ spóźnia to albo wieczorem dostaje albo rano ;-)

...
... ja weteranka zaraz po Zuzi - bo 3 lata się staramy...Oczywiście przebadani wzdłuż i wszerz i przeszkód nie ma a wyniki jak widac
 ja weteranka zaraz po Zuzi - bo 3 lata się staramy...Oczywiście przebadani wzdłuż i wszerz i przeszkód nie ma a wyniki jak widac