butterfly21
hope & love
Ja nie uciekam
skontaktowałam się z ginekolożką i od 2 dc mam brać femoston. Tylko cholerka mam receptę na 3 opakowania a potrzebuję jedno ... i nie wiem czy tak się zgodzą mi sprzedać, pamiętam,że kiedyś mi przedrukowali receptę i wykupiłam tyle ile chciałam a resztę na później zobaczę jutro ... Stymulacja będzie w następnym cyklu, mam nadzieję że zdążymy się wyrobić z badaniem nasienia. Ciekawe co z tym cyklem ... czy będzie owu tak sama z siebie 
skontaktowałam się z ginekolożką i od 2 dc mam brać femoston. Tylko cholerka mam receptę na 3 opakowania a potrzebuję jedno ... i nie wiem czy tak się zgodzą mi sprzedać, pamiętam,że kiedyś mi przedrukowali receptę i wykupiłam tyle ile chciałam a resztę na później zobaczę jutro ... Stymulacja będzie w następnym cyklu, mam nadzieję że zdążymy się wyrobić z badaniem nasienia. Ciekawe co z tym cyklem ... czy będzie owu tak sama z siebie 
co na obiad robisz ,czym się zajmujesz na co dzień
a wątek się rozkręci i będzie miło
do tego muszę jechać do tej wstrętnej baby i zostawić mojego G na 1 dzień :-( haha
przez ten czas oczywiscie wszystkie badania u mnie i u A zrobione,wszystko super,zaliczone kuracje progesteronem,i CLO.teraz zaczelam znowu CLO i prog. i mosimy te 3 miesiace odczekac,jak sie nie uda to pozostaje Klinika Nieplodnosci i IUI.
no i właśnie jakaś kó...odłożyła słuchawkę