Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aha, no i pewnie ciężko to zgrać z pracą....?Przed braniem Dupka miałam 28-33 dni, a teraz mam ok 27-28. W sumie kiedyś liczyłam sobie tak "mniej więcej" i plamienie przed @ brałam za okresNanncy jakie długie masz cykle?
! Dopiero teraz liczę dokładnie.
i powinnaś ok 14-15 dc drugi raz się przejść żeby sprawdzić czy jest jakiś duży ok 20-24 cm bo u mnie z reguły takie były i pękały ,jesli będzie taki to powinnaś mieć jeszcze jedno usg potwierdzające pęknięcie pęcherzyka ,wtedy dopiero powinnaś zacząć brać dupka ,jak mądry lekarz i mu powiesz,że starasz się o dziecko i chcesz monitoring cyklu na potwierdzenie jajeczkowania i czy pękają to sam powinien powiedzieć w który dni do niego powinnaś przyjść ;-)
BRAWO !!! Jestem tego samego zdania i mimo, iż staram się krótko, bardzo ale to bardzo przykro mi słuchać tekstów typu: "bo za bardzo chcesz..." itd...zwłaszcza od osób, którym udało się oczywiście za pierwszym razem. No bo jak można "chcieć dziecka mniej"??? Ja też tego nie rozumiem...jak można chciec dziecka, pragnąc byc mamą i nagle odwrót O JUŻ NIE CHCĘ...albo o już wyluzowałam bo tak na prawdę to jak nie ma to dobrze.... no jak??????????
Najważniejsze to być sobą!
objawy mega standardowe, cycki nic, bóle podbrzusza już takie, że masakra...wczoraj wspomogłam się nawet ibupromem 

udowodnione ;-) ale niech inne spróbują 

chyba zwariowałąm