reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ankka współczuję, siły dla Ciebie życzę i jak najlepszego zdrowia dla Mamy. u nas dziadek ma się kiepsko, nie wiadomo dokładnie co mu jest i jak dlugo pozyje. Ma lepsze dni ale przewaznie jest mocno oslabiony, ledwo mówi. Ech. Wszystkiego dobrego dla Was, przytulam wirtualnie.
Noukie lepszej nocy dziś życzę, marysia sie utulala na babci i tak spi, juz chyba na noc poszła spać godzinę temu
Aurelka butelka wystarczyla?
Noukie lepszej nocy dziś życzę, marysia sie utulala na babci i tak spi, juz chyba na noc poszła spać godzinę temu

Aurelka butelka wystarczyla?
Joanna_Z
Fanka BB :)
Ankka wspolczuje, bo wiem co czujesz. Pamietaj ze Masz w sobie mnostwo sily I ze dasz rade
U mojego taty zdiagnozowali raka 3 dni temu, watroba I mozg. Podejmuja sie operacji. Eh
U mojego taty zdiagnozowali raka 3 dni temu, watroba I mozg. Podejmuja sie operacji. Eh
Noukie
Majowa mama 2007
noukie jak noc?
Dzieki, ze pytasz;-) ja juz na nogach, maly slicznie pospal do 3.00 w swoim lozeczku, ale od 3.00 nie spi

Jaka nocka u Ciebie???
Joanna przykro mi:-(
betiks
full time mummy :)
Hej. U nas nocka już w stałym rytmie, czyli 3 na 4. Tzn. spanko po kąpielowe 3 godzinki, nast. jedzonko 00:30, potem 4:30
No, a potem już co 2 godz i tak przez cały dzień
Najb. lubię moment zasypiania po karmieniu pokąpielowym: kładę się z nim na łóżku, a on już sam układa się na boczek i wtula się moje piersi ze smokiem i tak zasypia
Potem go odkładam do łóżeczka i mam czas dla siebie na wieczorną toaletę etc.
Mój pulpet waży już 6 kg
Jest co dźwigać, a to dopiero 2 m-ce 
Aurelka obyście z córcią nic nie załapały, trzymam &&
ankka, Joanna b. mi przykro z powodu waszych rodziców, współczuję i sił dużo życzę
A tak się jeszcze was zapytam: czy wasze dzieciaczki się mocno ślinią? Bo mojemu to czasem muszę buzię wycierać, tak mu leci. I tak się zastanawiam, czy to może być już na ząbki
Niby pojawiają się między 5 a 9 miesiącem, ale niektórym dzieciaczkom wychodzą i w 3 m-cu... 
nathani a smokiem się nie da "oszukać"? Może spróbuj dać smoka i przytulić do piersi? ;-)

Aurelka obyście z córcią nic nie załapały, trzymam &&

ankka, Joanna b. mi przykro z powodu waszych rodziców, współczuję i sił dużo życzę

A tak się jeszcze was zapytam: czy wasze dzieciaczki się mocno ślinią? Bo mojemu to czasem muszę buzię wycierać, tak mu leci. I tak się zastanawiam, czy to może być już na ząbki

nathani a smokiem się nie da "oszukać"? Może spróbuj dać smoka i przytulić do piersi? ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Hej,
moja Mała postanowila dziś wcześniej spać, więc o 8.30 zaczęła swoje trele, przeurocze co prawda, no ale od samego rana. Także my już wstani i koło południa jedziemy do mojej drugiej babci, jeszcze Marysi nie widziała. nocka raczej przespana choć Młoda bardzo głodna nocą była, zaliczyłam 4 karmienia, co dawno jej się nie zdarzało. Ale w sumie usnęła przed 21 już więc ostatnie świadome ciumkanie miała ok. 20.30. Ale tyle sie przysysa ostatnio ze nocami znowu trzeba ściągać mleczko, tyle pożytku z tego że rano dokraplam witaminki w butelkę a sama idę pod prysznic, to jak pociumka trochę ode mnie to przejmuje ją mężu. I teraz się rozwala mu na kolanach a ja wcinam naleśniki na śniadanko
Joanna zdrowia dla taty życzę
Betiks to niezły klocuszek urósł ;-) choć moja pewnie tez już bliżej 6 niż 5 kg. A może i powyżej
moja Mała postanowila dziś wcześniej spać, więc o 8.30 zaczęła swoje trele, przeurocze co prawda, no ale od samego rana. Także my już wstani i koło południa jedziemy do mojej drugiej babci, jeszcze Marysi nie widziała. nocka raczej przespana choć Młoda bardzo głodna nocą była, zaliczyłam 4 karmienia, co dawno jej się nie zdarzało. Ale w sumie usnęła przed 21 już więc ostatnie świadome ciumkanie miała ok. 20.30. Ale tyle sie przysysa ostatnio ze nocami znowu trzeba ściągać mleczko, tyle pożytku z tego że rano dokraplam witaminki w butelkę a sama idę pod prysznic, to jak pociumka trochę ode mnie to przejmuje ją mężu. I teraz się rozwala mu na kolanach a ja wcinam naleśniki na śniadanko

Joanna zdrowia dla taty życzę
Betiks to niezły klocuszek urósł ;-) choć moja pewnie tez już bliżej 6 niż 5 kg. A może i powyżej