reklama
Suzi -trzymam kciuki
Czasami tak jest ,że jak coś zalega to bardziej rzęzi ,a jak dziecko odkausnie to rzezenie trochę mija .
Jakby co to pisz ,dzwoń ,cokolwiek

azula u mnie nie chodzi o ekonomicznie ,a bardziej naturalnie .
Pampersy to wynalazek ostatniego stulecia ,a naturalne materiały były stosowane od zawsze .
Poza tym pieluchy piorę z ubrankami ,przy nappi fresh daje się połowę środka piorącego ,więc mnie nic to praktycznie nie kosztuje ,a dla środowiska i dla małej lepiej .
Wybór jest prosty .
Dla mnie żadnym problemem jest zamiast wyrzucić pampka do kosza na śmieci wrzucić go do kosza na pranie ;-)
Żadnej roboty przy tym nie ma
;-)
Czasami tak jest ,że jak coś zalega to bardziej rzęzi ,a jak dziecko odkausnie to rzezenie trochę mija .
Jakby co to pisz ,dzwoń ,cokolwiek

azula u mnie nie chodzi o ekonomicznie ,a bardziej naturalnie .
Pampersy to wynalazek ostatniego stulecia ,a naturalne materiały były stosowane od zawsze .
Poza tym pieluchy piorę z ubrankami ,przy nappi fresh daje się połowę środka piorącego ,więc mnie nic to praktycznie nie kosztuje ,a dla środowiska i dla małej lepiej .
Wybór jest prosty .
Dla mnie żadnym problemem jest zamiast wyrzucić pampka do kosza na śmieci wrzucić go do kosza na pranie ;-)
Żadnej roboty przy tym nie ma

Ostatnia edycja:
anik.
Mama Krzysia :)
Hej
ja jestem z moim skarbem juz
suzi mojemu tez chrapie
w tym tygodniu kontrola i tez sie boje 
natalka1704
Fanka BB :)
anik super
i jak kochana odrazu lepsze samopoczucie co ???
bedzie dobrze !
Fiore zdrówka dla Leo ,oby nic poważnego !
Suzi za was nie przestaje trzymac kciuków &&&&&
Fiore zdrówka dla Leo ,oby nic poważnego !
Suzi za was nie przestaje trzymac kciuków &&&&&
Suzi super ze juz jestescie w domku , nadal kciuki zacisniete za poprawe
Buziaczki dla Aliego od ciotki z bb
Krzysiu, Leo duzo zdrowka i buziaczek dla Was
Anik super ze juz Krzysia masz przy sobie. Napewno jestes najszczesliwsza osoba!
Krzysiu, Leo duzo zdrowka i buziaczek dla Was
Anik super ze juz Krzysia masz przy sobie. Napewno jestes najszczesliwsza osoba!
Ostatnia edycja:
reklama
Suzi, cieszę się, że jesteście w domku:-) ucałuj Twojego biednego synka, niech raca w końcu do zdrowia biedaczek. Daj znać po powrocie od lekarza.
Co do pieluszek wielorazowych- trochę żałuję, że ich nie zaczęłam używać...teraz już mi się nie chce, chociaż As podaje przekonujące argumenty, że nie ma z nimi za dużo pracy ;-)
Anik - &&, żeby nie było nic poważnego, cieszę się , że już jesteście razem :-)pewnie wycałowałaś synka co ;-)
Fiore - trzymajcie się, zdrówka dla Was
Co do pieluszek wielorazowych- trochę żałuję, że ich nie zaczęłam używać...teraz już mi się nie chce, chociaż As podaje przekonujące argumenty, że nie ma z nimi za dużo pracy ;-)
Anik - &&, żeby nie było nic poważnego, cieszę się , że już jesteście razem :-)pewnie wycałowałaś synka co ;-)
Fiore - trzymajcie się, zdrówka dla Was
Podziel się: