Współczuję tej koleżance. Chociaż nie słyszałam o tym, że na wierzchu wszystko jest ... jeśli drugi lekarz mówi, że dobrze to ja bym jeszcze poszła do jednego. A do tamtego wysłać meża/kogoś na pogadankę
U mnie Gocha odwaliła to samo - gdy dziewczyny były to najpierw wolała u mamusi na rączkach, potem dopiero jakaś zabawa. A po wyjściu gości nadrabiała: szaleństwo na materacu, zabawki, śmiechy, gadanie ... musiała odreagować pewnie. No i muszą się spotykać częściej najwyraźniej: hallo dziewczyny reakcja jest na to potrzebna
kurcze dziewczyny Misia mi spadła z leżaczka
takiego niskiego fp, położyłam ją na sekundę żeby coś zrobić a ona chciała od razu się na brzuch obrócić a ten badziew niby ma tak szeroko rozstawione te nogi a jednak się przechylił i Kropka poleciał a najgorsze że na płytki więc dźwięk przerażający
(( płakała bardzo ale potem już było ok i nawet się śmiała - mogło jej się coś stać czego nie widać? :-(
Obserwuj. Ale nic nie powinno być. Jeszcze niejeden upadek
Muńka ja myję w normalnym Lui

nigdy nie miałam specjalnego. Gdy G piła tylko wodę to w ogóle płynem myłam raz na jakiś czas tylko płukałam często.
Rysica wiesz, że nie zwróciłam uwagi czy słonie czy co. Spojrzę później bo są w pokoju ze śpiącą Gochą. Ale są superaśne bawełenka mięciutka
Mam tu tesco niedaleczko tylko przy alejach jeroz nie ma jak dojść z wózkiem bo chodnika brak a zresztą przy ruchliwej ulicy nie będę z G chodzić i smrodu wąchać. Smyk megastore też niedaleczko i ten sam problem.
A wieczorem mi się nie chce zbytnio...
Pe dziś się udał. Chciałam skoczyć do Almy obok a on, "daj spokój, jutro sobie z Gosią skoczysz..." aż mnie zatkało. Z żalu nad głupotą oczywiście

taki lajcik z tego zdania jego aż zionie...
Ciekawa jestem dzisiejszej nocy. Już po zębie, Gosia dostała tylko mm bez kaszki. Zobaczymy, no chyba nie powinna budzić sięz płaczem... liczę na to.Na razie śpi ładnie.
Muńka na co idziemy do kina w przyszłą środę??? Tak na 21 najbardziej by mi pasowało
Dziś byłyśmy na tym panelu, tzn pobranie krwi po prostu. Za 10 dni wyniki.
Oczywiście godzina na ip, dziecko kaszlące niedaleko...