reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzień dobry.

Hmm foteliki - moje dziecie chyba jeszcze dłuuugo pojeździ w obecnym. Drobna jest a mam casualplay prima easy i drugi baby zero też casualplay. Myslałam o tym do 36 kg ale nie ma sensu lepiej do 25 kg kupie. Córka koleżanki ma 7 lat - jest normalną dziewczynką i waży 25 kg. Ale moja siostra ma 6 i waży 34 kg. Nie jest gruba - raczej nabita i wysoka.

NIe wiedziałam ze to wkręcanie zarówek to coś złego - moja czasem leży i tak sobie rączki ogląda - trwa to moze z 5 minut po czym następuje przewrót na brzuszek i eksploracja domu.

Ząbkowanie chyba staneło w miejscu - odpukać wczorajszy wieczór był spokojny a nawet radosny. Zaczęła kwękać dopiero przed 5 rano. A i kupuje dzis dady bo robi po 7 trawiastych kupek....

Iwon - pewnie, że się nie gniewamy :D rozumiemy! a co di słodyczy to on nigdy nie dostawał przed obiadem tylko po obiedzie, jako deser, i nie codziennie i nie batony tylko np jajko z niespodzianką, ale tak czekał na te słodycze, że "nie mógł już więcej obiadu"....

a Hatszept przesadza z tą pracą :/ przyzwyczają się i co chwila jej będą dawać ambitne projekty a ta latami będzie siedzieć do 23 w pracy.....

DEPILATOR też mam ale mam strasznie wrażliwą na ból skórę :/ mam BRAUN Silk'n'Epil ale ma chyba z 15 lat, ale działa idealnie.

Monika dzisiaj rano godzinę usypiała... dopiero 20 minut po podaniu paracetamolu się uspokoiła, ewidentnie zęby.... żele są na moment... Szymek delikatniej to przechodził...

a w ogóle to Szymek od samego rana ma muchy w nosie (marudzi i wkurzający jest) i już mam dość!!!!! A to dopiero rano! :wściekła/y:

pogoda fatalna, leje, 2 dzień w domu...
a wczoraj 5 skalpel zrobiłam, i nawet nie dostałam zadyszki :) już nie czuję żadnych mięśni :) nic nie pobolewa :) i idzie mi coraz zgrabniej :D

Rysica nie ukrywam że patrzyłam na ten skalpel, sama bym chętnie się do tego zabrała ale nie mam siły wieczorem na to :(, a Tobie gratuluję następnych udanych ćwiczeń

Josie, Rysica wasze dzieciaki - super. Musze mojego nagrac jak je. Czasem tez wali takie miny jakbym mu gruz dawala ;)

Zaza dobrze zrozumialam, ze Ty dzis do pracy? Powodzenia!

Aga fajno, ze seans sie udal.

Waris gratulacje - mam nadzieje, ze nowa praca bedzie jak z marzen ;)

Aylin w koncu moglas troszke odetchnac. Oby te zabki juz daly spokoj malutkiej.

Alijenka ja nie mam depilatora (narzedzia tortur) wiec nie pomoge.

Wiecej nie pamietam :/ Chyba musze zaczac z multicytatow, bo polowe zapominam.

Pierwszy raz od wielu tygodni mlody pozwolil mi dospac do godziny 8 :szok: Po pobudce godzinnej o 2 i jedzonku o 5.30 zeby nie bylo tak kolorowo oczywiscie ;-)

Foltelik mamy chicco, po moim siostrzencu - czekam na przesylke z Pl. Podobno ma jakies gwiazdki w crash testach, a siostrzeniec dosc dlugo w nim jezdzil ( a do drobnych nie nalezy ) wiec mysle, ze bede zadowolona.
Na pewno bedzie lepszy niz to noname g***, ktore mam teraz i zapiecie szelek mi zajmuje 5 min, bo nie moge trafic :wściekła/y:

Z ta depilacja to chyba mi w myslach czytacie :p Wlasnie sie mialam pytac tych golacych: Czy robia Wam sie krostki po goleniu w okolicach bikini i jak sobie z tym radzicie/ zapobiegacie.

Alijenka dzięki :) żeby tylko były jakieś efekty... bo jak na razie nie ma żadnych...

Niespodzianka - mi się robią krostki wokół bikini ZAWSZE, bez względu na to czy depiluję woskiem, depilatorem czy maszynką... Nie jestem w stanie temu ani zapobiec ani walczyć - chyba, że wyciskanie... Ale mam ich zawsze baaardzo dużo...

Ostatnia edycja:
Kurcze wczoraj odhaczyłam tyle do odpisania i nie zapisało mi się :no::no::no:

Więc witam, moja noc marzenie od 20:30- do 9:10!!!! w tym jedna pobudka o 6:10 <ktoś mi syna podmienił>
Antek wzywaaaa to sobie popisałam- napiszę tylko trzymajcie kciuki o 15tej mam spotkanie z pewną mamą i jej synkiem :)

Aga no właśnie zastanawiałam się, jak w kinie Wam poszło:-) Było coś słychać oprócz krzyku dzieci? Jak to wygląda? Gaszą światło? Jest trochę ciszej?

Aga dostałam wczoraj przesyłkę:-) Serdecznie dziękujemy pajace bardzo ładne:-) Napisz mi na priw nr konta i sumę ;-).
Wysle, za chwile dane.

A co do kina to jet przyciemnione światło i nie jest tak głośno :) są dwa przewijaki plus pieluchy i chusteczki- co niektóre mamy wykorzystywały, bo jeszcze przed seansem nabrały do torby pieluch :baffled::baffled: a były jeszcze leżaczki do dyspozycji, mata na ziemi i zabawki- ja wjechałam wózkiem, bo młody mi spał na początku.
Mam było z 10-12, a dzieci w przedziale około 2mies- 3lat.

Niespodzianka fotelik chocco jest oki ma chyba 3 w podsumowaniu crash testów moja siostra ma dla swojej córki taki i jest zadowolona

Aga a te seanse tylko w multikinie są w arkadach albo grunwaldzka tak ???

Rysica mi też się robią krostki i kurde nie wiem jak z tym walczyć :-:)-:)-(, bo to strasznie wygląda jak zakłada się bikini letem :szok::blink::-(

reklama
Do góry