reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Vive to korzystaj z nieobecności dzieciaków i się kuruj. Mój M. też się tak długo nie mógł doleczyć z zapalenia krtani. Wiecznie miał ważniejsze sprawy niż chorowanie :sorry2:

Madziu ja też czekam co najmniej jakbym sama rodziła :-)

reklama
Dzień dobry;

Ja tez im wiecej mam na glowie tym lepiej funkcjonuje i oczywiscie spie tez. A nuda i monotonia to ostatnio moja przyjaciolka, jezeli gdziekolwiek sie ruszam to do lekarza. Chwila i zwariuje. A mezowy to szkoda slow, czasem brak mi juz sil na jego chamstwo i wredote i niestety wiem, ze on pod tym katem nigdy sie nie zmieni.

Współczuję z całego serca. Przerabiałam to przez 3 miesiące i zaczynałam na głowę dostawać. A do tego mężowy użerał się w tym czasie z otwieraniem spółki i niekompetencją urzędników na każdym kroku i był tak wredny, że nic tylko usiąść i płakać.
Mam nadzieję, że wam w końcu te choroby odpuszczą!!!

Asiulka co się dzieje ?

Zapominajko idź się połóż , a nie na zakupy biegasz ... zadowolona chociaż z zakupów jesteś ? :-D

Zadowolona a jak :tak:

Dzien dobry;-) Dziec zazyczyl sobie pizze na obiad, wiec mezowy nie mial wyjscia i pojechal. Swoja droga dziwne, ze Filip przy anginie ropnej (gardlo ma naprawd brzydkie, cale zawalone bialymi nalotami) ma normalny apetyt i nie narzeka, ze go boli gardlo. Ja nigdy anginy nie mialam, ale slyszalam, ze boli potwornie.

Vive kochana niestety nie pociesza mnie fakt, ze inni tez choruja;-) A Ty sie kuruj, bo to nie przelewki, nie doleczone zap oskrzeli moze miec naprawde niefajne konsekwencje, zreszta przeciez sama o tym wiesz. Zdrowka dla Was:tak:

Zapominajko wiem, ze Ty mnie dobrze rozumiesz, bo Igi przeciez tez swoje przeszedl jesli chodzi o choroby, a nasi mezowie to chyba mogliby sie zaprzyjaznic:eek: U nas jeszcze to jest gorsze, ze albo jest jedno chore, albo drugie, albo oboje, a nawet jak jest tylko jedno to i tak jestem w domu uwieziona. No nic, pozostaje tylko zeby zacisnac i przetrzymac to wszystko:tak:

Madzienko widze, ze szalejecie. I dobrze:tak: U Was to zawsze cos sie dzieje.

Jejku jaka ja niedomyslna. Uśmiałam się Madzienko.

Asiulka Iggy przy anginie nic nie chciał. A picie to tylko w temperaturze ciała lub cieplejsze. Apetyt miał marny.
Ale może jemu już przez antybiotyk najgorsze przeszło. Sama nie wiem.

Kaja a tobie jak się mieszka?

Ja tez sie zastanawialam co to jest ta zabawa chodnikowa:-D

Zapominajko ale on ma juz angine ktorys raz w zyciu. Wlasciwie wszystkie powazniejsze infekcje jakie przechodzil byly zwiazane z gardlem, nigdy nie mial chociazby zapalenia oskrzeli. I nigdy nie narzekal na bol gardla, mial w miare normalny apetyt. W sumie to dobrze, ale dziwne to troche. Nawet lekarka byla zdziwiona, ze przy takim gardle nic go tam nie boli.

reklama
Asiulka a byłaś kiedyś z Filipem na kontroli jak miał zdrowe gardło? Żeby dokładnie migdałki i 3 migdał obejrzeli? Może tak jest diabeł pogrzebany.
Albo taka jego uroda po prostu.

Do góry