Iwon
Lipcowe Mamy '05
Pamka nawet nie wiesz ile radości wniósł w me życie Twój harmonogram  Daje mi nadzieję, że jednak to, że mój mały funduje mi co tydzień zmiany, to nie wyjątek
 Daje mi nadzieję, że jednak to, że mój mały funduje mi co tydzień zmiany, to nie wyjątek 
Na przykład ten pięknie i misternie opracowany plan, który Wam tutaj zaprezentowiłam już leży i kwiczy. Bo teraz Julek budzi się o 7, idzie na krótką drzemkę o 9, a potem znowu zasypia od 11 do 13.
 już leży i kwiczy. Bo teraz Julek budzi się o 7, idzie na krótką drzemkę o 9, a potem znowu zasypia od 11 do 13.
Mi naprawdę już nie chodzi o mnie i moje zamiłowanie do porządku i dobrej organizacji, tylko boję się, że babcia sobie nie poradzi, jeśli mały nie będzie przewidywalny. A może przesadzam, może też go szybko "wyczuje" tak jak ja i jakoś dadzą radę??

Daje mi nadzieję, że jednak to, że mój mały funduje mi co tydzień zmiany, to nie wyjątek
 Daje mi nadzieję, że jednak to, że mój mały funduje mi co tydzień zmiany, to nie wyjątek Na przykład ten pięknie i misternie opracowany plan, który Wam tutaj zaprezentowiłam
 już leży i kwiczy. Bo teraz Julek budzi się o 7, idzie na krótką drzemkę o 9, a potem znowu zasypia od 11 do 13.
 już leży i kwiczy. Bo teraz Julek budzi się o 7, idzie na krótką drzemkę o 9, a potem znowu zasypia od 11 do 13.Mi naprawdę już nie chodzi o mnie i moje zamiłowanie do porządku i dobrej organizacji, tylko boję się, że babcia sobie nie poradzi, jeśli mały nie będzie przewidywalny. A może przesadzam, może też go szybko "wyczuje" tak jak ja i jakoś dadzą radę??

Ostatnia edycja: 

:-)
:-)