Dzien dobry:-) To ja chyba w Polsce nie mieszkam, bo u nas pogoda raczej wiosenna. Co prawda jest chlodnawo, ale swieci sloneczko i w koncu jest bezwietrznie, wiec jak tak patrze za okno to raczej widze wiosne niz zime. Ja skonsumowalam tylko 2 paczki, wiecej nie dalam rady, tak mnie zmulilo

Bylismy z malym u lekarza. Juz praktycznie zdrowy, ale antybiotyk mamy brac do niedzieli. Robimy sobie teraz co najmniej 2-tygodniowa przerwe od przedszkola, zeby Filip sie troche zregenerowal.
Zapominajko ja tez bym nie dala sie pokroic na zyczenie, nawet jakby mi doplacili. I szczerze to troszke nie rozumiem kobiet, ktore tak bardzo chca cc, ale nie krytykuje tego, to Twoja sprawa, Twoje cialo, jak masz miec traume po porodzie sn to moze lepsza bedzie cesarka. Ale dziwi mnie troche podejscie Twojego lekarza, to troche przegiecie zeby bral od swojej pacjentki 3 tys za wykonanie cc
Kaja brzuch straszny

Na pewno taki Ci nie grozi

Ja po Fifim nie mialam nic, a po Zuzi zrobilo mi sie pare malenkich rozstepow kolo pepka, wlasciwie ledwo widocznych. I co dziwne zrobily mi sie one juz po porodzie, chyba ze w ciazy ich nie widzialam.
Żanplo, Kana 3mam kciuki za wizyty. I czekamy na wiesci oczywiscie