reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie chcesz testu to nie. Kana też się upierała, a po ilości ciężarówek na wątku wiadomo, że ciąże są zaraźliwe ;-)

Nie strasz!!!! Ja jeszcze nie jestem gotowa:)

cześć baby...jadę jutro na konferencję do Warszawy z pracy... w sobote wieczorem wracam...nie wiem w co mam się na nią wystroić...:sorry2:

A ja wścibsko zapytam na jaką konferencję:)?

Z pracy...jakieś tam pierdu, pierdu garniturki kulturka i te sprawy...Prowadzić będzie ją Prokop :-)
a potem imprezka do rana :-D i ta druga część duuuuużo bardziej mi się podoba :cool2:

Z pracy...jakieś tam pierdu, pierdu garniturki kulturka i te sprawy...Prowadzić będzie ją Prokop :-)
a potem imprezka do rana :-D i ta druga część duuuuużo bardziej mi się podoba :cool2:
jejku ... powtórzę się - zazdroszczę !

Aha, Myszko tez mam ochotę na nowe buty :)

Ostatnia edycja:
Hej

Poczytałam co u Was...strasznie skrobiecie:cool::-D.

Kurcze my dzis lekarza zaliczylismy bo dziewczyną antybiotyk nie pomagał. Ciągle gorączka, znowu dzis w nocy akcja, bo w jednym czasie obie ponad 39 miały. Wkurzyłam sie po 3 dobach to juz cos dzialac powinien,a tu d...:dry:my juz zmęczeni nie mówiąc o dziewczynkach. Hania ma takie ataki kaszlu w nocy, ze mało ja nie udusi. Nie wiem jak jej pomóc:-( No ale mamy inny antybiotyk...zobaczymy:dry:

Mamuski ja juz w odmku.... najadlam sie u mamy i zaraz chyba pierwszy raz pogadam z porcelana....masakra.....obiadek ,zaraz paczki bleeee patrzec na jedzienie nie moge....

A do tego sypie i sypie masakra.....

Na wizycie dobrze..... Pan doktor zadowolony z wynikow, wszystkie mam w normie, zbadal mnie , zwazyl.... 55 kg...spojrzal od gory do dolu i mowi "no za bardzo to Pani nie przybrala".... obmacal macice jest idealna jak na 20 tydz, posluchalismy serduszka malenstwa, tak go przy okazji skopalo ,ze az sam sie smial:p hahahh

Moje ciśnienie tez ok.... poza tym umówiliśmy sie dopiero w 28 tyg czyli za okolo 2 miesiace chyba, ze byłoby coś nie tak to mam zjawić sie wczesnej....a na ten 28 tydz mam przyjechać po godz od zjedzenia 3 łyżeczek miodu...to jest odpowiednik 50 g glukozy:)
A odnośnie usg to napisal mi na kartce takie jakby skierowanie i mam isc normalnie do pierwszego gabinetu prywatnego....oni wyniki pomiarów itp prześlą jemu.... i wyjdzie mnie to taniej bo okolo 120$.... za sama wizyte nie zaplacilam duzo bo 50$ takze jest ok:)

Jestem zadowolona :) teraz tylko zobaczymy moze w przyszlym tyg uda sie zrobic to usg;)

Ok uciekam kapac Mariczke i ziuziu:) sie człek dotlenil i od razu spiacy:)

reklama
Do góry