reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Fajny przekładaniec - stulejka z galaretką :-D. Mój syn uniknął tej dolegliwości - tak twierdzi lekarka , bo synek już mi nie pozwala sprawdzać .
Z obiadkiem tez zawsze czekamy , wszyscy , na męża . Wraca o 16 :tak:. Mały jada poza tym obiadki w zerówce . A dziewczyny po powrocie ze szkoły zawsze coś tam podjadają . Ja podjadam cały czas :zawstydzona/y:

A powiedzcie mi kobietki , no bo my akurat siusiaka kolejnego bedziemy mieli ;-). Ściągałyście te napletki maluszkom od urodzenia ??? Bo mi lekarka powiedziała żeby nie ruszać , więc ja tylko delikatnie żeby cewkę wymyć ściągałam .

Ostatnia edycja:
reklama
matka ewa tak jak piszesz - na początku delikatnie, choć młody miał tak ciasno, że sie nie dało cewki zobaczyć - tylko troszkę delikatnie i po każdej kąpieli
a potem po ok roku dostał jakiegoś zapalenia, nazbierało mu się te mastki i po kąpieli jak czyściliśmy to nagle wszystko zeszło i mogliśmy porządnie umyć siurka i od tej pory schodzi
teraz też mam taki plan, niezależnie od tego co lekarze będą mówić

kingusia fajny kolorek mój synek ma w pokoju bardzo podobny ciut jaśniejszy :tak: ale te nazwy kolorków jakie apetyczne a ta pachnąca jagodzianka mnie urzekła ;-):-D i wybrałabym ten kolor do pokoju córci gdyby miała swój pokój :sorry2::-(

Piękne te kolorki dziewczyny...

Ja już po żurku od razu lepiej... a teraz zabiorę się chyba za robienie budyniu z kisielkiem i sosem waniliowym....

Ciekawe jak tam nasza NATIS się czuje, ma dać mi znać wieczorkiem , więc na razie nie będę dzwoniła ....

Robaczek, Ja właśnie nie mam ciśnienia ma ciasta z kremem wolę pączki, ciasta z owocami, sałatki owocowe.... , ( ale bym zjadła taką Twoją sałatkę owocową )

Ostatnia edycja:
wróciłam, spoko lekarz osłuchał mnie, płuca i oskrzela czyste ale ta tchawica ... na szczęście odrywa się wszystko dał mi flegamine wit C i mam leżec, niby leki nie mocne, ale podszedł do mnie ludzko i poważnie i się uspokoiłam :)
teraz zapiekaneczki w piekarniku dochodzą :D
Morena kusiszzz jutro rano jadę po galaretkę :p

ja też objedzona leże do góry brzuchem ;-):-D

rozmowa mojego synka z Daria : puk puk dojrzewaj tam szybciej i wychodz bo mi się nudzi :-D

aaaa Robaczek tak pomyślałam że jak nie lubicie budyniu to możesz zrobić galaretkę z serkami waniliowymi rozpuszcza się galaretki w ok 400ml wody i do każdego kolorku jak przestygnie dodajesz serek waniliowy ja daje Danio i wymieszać potem do pucharków kolorkami poprzekładać i gotowe wychodzą takie fajne pastelowe kolorki i smakuje jak ptasie mleczko polecam pycha ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Palindromea dobrze, że z „ogonkiem” troche lepiej, zdrówka dla męża, żebyś tylko się nie zaraziła. Mnie dzis coś w gardle drapie i mam nadzieje, że to się nie rozkręci.

natis najwazniejsze, że to nie wody i szybkiego powrotu do domku życzę,

Minnie1 ja duzo spie na plecach i troche na boku, ogólnie to nie bardzo umiem spac na boku, przed ciaza zazwyczaj cała noc przesypiałam na brzuchu

dmuchawiec sliczne te zaproszenia na urodzinki

Kingusia91 dobrze, ze już lepiej z brzuszkiem i oby to się nie powtarzało

Do góry