AniaSm
Fanka BB :)
pola a u mnie w lecie białe noce ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dziunka no niestety dużo rodziców tak robi! ja się do takowych zaliczamzawożę Martynę autem i jadę po nią autem
ale wychodzimy później na dwór! no i w przedszkolu wychodzą! aczkolwiek Martyna jest niechętna na wszelkie spacery! dobrze, że idzie wiosna! muszę rowerek biegowy z garażu przytaszczyć! zobaczymy czy młoda nie zapomniała jak to działa
dziś w tesco już cała gama rowerów wystawiona
oj czuć wiosnę! HURAAAAAAAAAAAAAAAAA

Witam
ale czekacie na ta wiosnę ;-) Ja wiosny nie lubię wiec mi obojętnei juz mnie drażni, ze tak długo jest jasno
![]()

a to chodzenie przy meblach jest tylko wtedy gdy na drugim końcu znajduje się pilot do tv

Nie dość tego jak wsiadałyśmy do auta młoda mi oznajmiła że była dziś na podwórku w kapciach
i sama o tym poinformowała panią i dopiero wtedy pani przyniosła jej buty... nie muszę mówić że był jeszcze śnieg, chlapa... dziś rano wstała z gęstym, zielonym katarem.tak, ale to nie był szczur. ta mama narobila sporo zamieszania, ale potem to sie nie potwierdzilo.Słyszałyście o szczurze w kaszce Bobobity, którego znalazła mama z Lublina?