reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

Gosia wiem co czujesz, ja też miałam dzisiaj wychodne :-)

Ja właśnie jem kolacje a tatuś usypia małą :-) Musze go troszkę wykorzystać bo od kwietnia zmienia prace i będę sama w ciągu tygodnia z Madzią.

reklama
Czołem:-)
matki Dzieci ulewających a nie zastanawiałyście się nad podaniem nutriconu? Bo mi to wczoraj polecił pediatra ale jak czytam opinie na necie to powoduje ból brzuszka i zaparcia:no: Wczoraj Kubuś został zważony i przybrał w 3 tyg 1 kg i jest już co nosić na rękach:-) czyli pomimo ulewania coś mu w brzuszku zostaje

ja polecam Nutriton...dodawlam go pierwszej corze i nie bylo problemy z brzuszkiem...teraz tez troszke dodajemy....i jak na razie kupy i brzuszek ok....

Zanetka spokojnej nocki....

Bella :-D:-D:-D

Domikcw gratulacje...

Hejo !

Co tu taki marny ruch w interesie :eek: ?

Bella pojęcia z lodami nie mam, dawaj odpowiedz :-D

Martuszka ja ten nie wiem ile kanalików mam, dużo chyba bo wczoraj fontanne miałam jak nacisnelam :-p

Piękna noc mieliśmy, Cortin zjadł mleczko po kąpieli przed 20, potem 23, 3 i o 6 :-) mogłoby mu tak zostać ;-)

Glodna jestem :eek: cortinek kima od 7 a ja zamiast dospac przylazlam klikać :-p

Ostatnia edycja:
Za nami tez piękna noc- zwłaszcza ze synek spał od 9 do 2:) a potem karmienie po 4.

Musze sie Wam pochwalic-udalo mi sie bez problemu ściągnąć 70ml mleka wiec jest szansa na wychodne jakies jupiii:D galeria mi sie marzy:)

witajcie mamusie, w niedziele chyba nas wypuszcza, z mala juz o wiele lepiej. Dziewczyny, znacie jakies dobre maasci do pupci? Laura ma strasznie odparzone poslady a te ich szpitalne preparaty nic nie dzialaja, swoich nie moge stosowac ale powiem mamie zeby kupila i mi przemyci bo niedlugo jej sie dziury w tej dupce porobia. Czekamy na obchod, zobaczymy co doktor powie.
Pozdrawiamy

Morning!

Cortina. Ha! Club Mleczarki ;) Jak byłam w szpitalu leżała z nami dziewczyna, która miała problem z małą ilością pokarmu tak jak przy pierwszym dziecku. Widocznie tego się spodziewała i teraz, więc nie była za bardzo przygnębiona za to cytowała znajomą lekarkę, która ją pocieszała słowami "No niestety - z krowy mięsnej nie zrobisz mlecznej" ;)))

Poli. Ale fajna nocka. U nas nie chce być inaczej - co 2h pobudka! W tym jedna trwała 1,5h... Jestem nieprzytomna.

Gosia. Wow. 5h?! Co za wynik. Ja liczę jutro na góra 2h, żeby z dziewczynkami gdzieś wyjść.

Edit: Agaod. Super, że wychodzicie! Ja polecam Linomag - u nas po tej strasznej pupce po szpitalu zdziałał cuda. Najpierw przez pierwsze dwa dni używałam Sudocreamu, ale położna jak przyszła powiedziała, że u dziewczynek się od Sudocremu odchodzi bo skleja wargi sromowe. Tak więc Linomag polecam!

Ostatnia edycja:
witajcie mamusie, w niedziele chyba nas wypuszcza, z mala juz o wiele lepiej. Dziewczyny, znacie jakies dobre maasci do pupci? Laura ma strasznie odparzone poslady a te ich szpitalne preparaty nic nie dzialaja, swoich nie moge stosowac ale powiem mamie zeby kupila i mi przemyci bo niedlugo jej sie dziury w tej dupce porobia. Czekamy na obchod, zobaczymy co doktor powie.
Pozdrawiamy

U nas pomógł tormentiol i moczenie w kalium hypermanganicum,wogóle nie pomógł bepanthen ani sudokrem.
I lekarka kazała jeszcze posmarować pimafucortem na antyb.i p/grzybicz.i zeszło odrazu ale na ten specyfik trzeba mieć rp.

reklama
Do góry