reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

hej,

Ja spalam do tej pory z przerwami-jestem chora:(((buuu zakatarzona boli gardło i ledwo co zyje
confused8gj.gif
wlasnie mlody wstał i musze go przpbrac a tak mi sie niec chce:(((u nas pogoda bardzo ladna gdyby tego sniegu nie bylo:/ ale zobaczymy...Dzis jedziemy do znajomych a tak mi sie nie chce...

Sosnowiczanka-gartuluje zakupu:)Najwaniejsze zeby Alutek był zadowolony:pmy na rowerek raczej poczekamy do przyszlego roku pewnie Ci chodzi o biegowy? to jest dopiero po 2.rż
Violett-sssuper ze Ci sie udało z praca!!!!zawsze pare groszy wpadnie
:tak:

Ogólnie musze dzis uprasowac firanki z salonu M wczoraj zalozyl (oczywiscie mokre) i takie wygniecione jak cholera nie wiem z jakiego materiału sa one zrobione- kupione w Obi i zaplacilismy za nie sporo kasy no nic musi jes dzis sciagnac a ja je wyprasuje:/

reklama
Milva ja to mialam juz milion tych smoczkow;/ i wszystkie zgubione, sa tylko 2 i to tez ciagle ich szukam;/

Sosnowiczka, Freyia zmienilamjuz avatarek coby Wam sie nie kojarzyl z kota;)

Freyia onimaja wiele umow podpisanych, ale ja zaczynam z tmobile;)

Macie racje dziewczyny, mi też nowy avatar Violett myli się z Kotą ;-)

Kota - jeśli chodzi o khadiego, to zapach jest intensywny, ziołowy, za pierwszym i drugim razem czułam go mocna, ale zarówno ja jak mój mąż zasnęliśmy bez problemu ;-) (kładę go najczęściej na noc), teraz już go prawie nie czuję, troszkę na początku przy nakładaniu, a potem luz, nos sie przyzwyczaił.
A co do beżowych wózków podzielam Twoje zdanie, na prawdę dobrze się użytkują i wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką i wszystko schodzi.

Phelania - zdrówka :-) oby szybko przeszło!

EDIT:
Viola - no, teraz od razu lepiej :-)

Freyia onimaja wiele umow podpisanych, ale ja zaczynam z tmobile;)

Ja juz sie nie moge doczekac ladnej pogodyzebywyjsc na rowerek z dziecmi:) Marika ma biegowy ale jest troszke za duzyjeszcze mimo ze opuszczony do samego dolu ale do lata urosnie a Fabianek trojkolowy;)

Mlody teraz poszedl spac, a moja cora urzadza jak zwykle przedpoludniowa histerie;/ nie wiem o co jej chodzi, bo juz od jakiegos tygodnia okolo godziny 11-12 jest histeria z byle powodu;/

Phelania zdroweczka

ehhh, moja dieta chyba nie wychodzi mi na dobre, bo nie dosc ze bola mnie te zatoki, i mega glowa to jeszcze czuje sie taaaka slaba;(

Agala heh dzieki, nie bardzo chcialam miec swoje ani dzieci zdjec w awatarku no ale jak juz tak nalegacie toniech bedzie;P

ide jesc platki,

Marika oczywiscie juz lezy bo sie obrazila ze nie reaguje na jej histerie;/

violett - ja ten swoj avatarek ma od samego początku na BB, nie lubie zmieniac, tak samo jak nie lubie, gdy ktos zmieni, bo sie pozniej nie moge przyzwyczaic ;-) to samo mam na blogu, mam swoich znajomych i juz z "daleka" wiem kto pisze, a jak jest zmiana, to jakos tak nieswojo ;-)

Ktoś zna skuteczny sposób na wysmuklenie ud i zrzucenie paru cm z okolic bioder i pupy? Ja już nie wiem co robić, od stycznia ćwiczę regularnie, nie objadam się (choć wiem, że słodycze to moja zmora, dlatego trzeci dzień nie jem i jakoś daję radę :-)), jak zwykle brzuch mam płaski, talie wąską, a cm z "tamtych" rejonów ani drgną....

hej dziewczyny tak zbieralam sie od paru dni zeby cos napisac i jakos sie zebrac nie moglam ale od teraz postanawiam poprawe:pP ale was czytalam:))violet, inka gratuluje pracy:DDPhelania chyba ci sie wlaczylo juz wice gniazda co??? ale fajnie juz niedlugo Marcelek pojawi sie na swiecie:DD ciekawe jaka bedzie reakcja Alutka:))Sosnowiaczanka a czemu tego prostowanie keratynowego nie mozna robic jak sie karmi?? i ile taki zabieg mniej wiecej kosztuje?? bo mnie to zaintrygowalo wszystkim chorowitka malym i duzym duzo zdrowka:***U nas Zulka i A biora zelazo bo maja anemie Zu mala ale A bardzo duza:((

Skończyłam sprzątać łazienkę.. Jest na tip top. Powyrzucałam stare kosmetyki, w półeczkach poukładane, całe ściany pomyte, padam na pysk, bo boli mnie lędźwiowy zwiastujący okres! A tu jeszcze obiad do zrobienia i trzeba ogarnąć z grubsza pokoje. Moja matka wczoraj walnęła fochem, bo oczywiście wszędzie widzi brud i biedna znajomych zaprosić nie może. A wszystko to my robimy, bo gdyby mieszkała sama to miałaby superczysto i pięknie. Wkurzyłam się na maxa, bo naprawdę staram się codziennie coś sprzątać, niestety mieszkam w dużym domu i z Adasiem ciężko mi gotować, pomywać, prać i sprzątać cały dzień. Już jej ostatnio powiedziałam że tu się żyje, jak chce muzeum niech pozamyka sobie na klucz wszystko i wchodzi raz dziennie i podziwia.
Kiepsko się czuję, a Adaś się budzi! Znowu dzisiaj padnę o 19 razem z młodym :eek:

A ja ciesze sie ze nie musiałam jednak "wybrzydzac" z tymi kolorami wózka bo nasz x lander byl :cały szary, szaro-niebieski i pomaranczowy oraz zielony chyba a ja mając do wyboru niebieski a jakis inny zawsze biore niebieski bo to mój ulubiony kolor :-)

Phelania myslałam o takim wózeczku na 3 kołkach,, co dziecko tylko siedzi, a rodzic pcha. :) o cos w tym stylu ROWEREK TRÓJKOŁOWY STEROWANY Z WKŁADKĄ 4 KOLORY (3098596212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale to sie zobaczy jeszcze:)

Viola o juz bardziej "swojsko", bardziej jak ty;) Chociaz nie to zeby tamten nam przeszkadał :)

Malenstwo no brakowalo cie tu ostatnio... Keratynowego prostowania nie zaleca sie w okresie karmienia poniewaz wziązki chemiczne przenikają do mleka, a to raczej nie jest wskazane, zabieg nie jest tani, wiadomo w zaleznosci od długosci i gestosci wlosa, no moja siostra gdyby nie była moją siostra bylaby ubozsza o 350zlotych.

Nastazja tez masz z tym sprzątaniem :no: Kurde a ja taki bałaganiarz jestem :confused2:

Agala rozumiem, ale zmienilam Twoj dlatego iż mam wrazenie ze jedna osoba czyta co tutaj pisze, i wiesz taka zmyla bo zwracala uwage na foto i wiedziala ze to ja, a jak zmienilam to juz trudniej.:)
Cd cm to nie pomoge bo sama sie z tym zmagam, niestety u mnie musi zleciec w cm z brzucha i pupy:) i bedzie ciezko bo juz to widze.

ehhh zaraz musze wychodzic z domu, a stresuje sie mega;/
jeszcze Marika skakal przed chwila po lozku i zleciala i cos utyka na nozke, i mowi ze boli;/

reklama
Jak pytacie no to wam powiem, że z tym awansem to sama nie wiem o co chodzi. Ponad tydzień temu przyszła do mnie moja pani dyrektor i mówi, że dzwoniła do niej dyrektorka tej placówki gdzie ja chciałam się przenieść czy ona podpisze dokumenty i wszystko bo chciałaby żebym od połowy kwietnia już była tam na nowym stanowisku. Więc się ucieszyłam, że się udało. Ale od tamtej pory minął już ponad tydzień a do mnie nikt się nie odzywa więc sama nie wiem... :sorry:

Do góry