emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Bylam u GP (lek rodzinmy) z tym mim tyciem.. Powiodziala ze trzeba czekac
.. Bo po porodzie przez rok waga moze w gore i w dol.. Super...
Nawet glupich badan krwi nie chciala zrobic ( hormonow zaleconych przez gin moja)
.. Bo po porodzie przez rok waga moze w gore i w dol.. Super...
Nawet glupich badan krwi nie chciala zrobic ( hormonow zaleconych przez gin moja)
. Mam plan do lipca zgubić 6 kg ale u mnie z silną wolą bardzo słabo, jestem uzależniona od cukru, mąki i tłuszczu
więc walka będzie zacięta...
W ogóle lubię fitness, tylko najgorzej zacząć chodzić a potem jak wejdzie w krew to się nie da przeżyć tygodnia bez takich zajęć. Mówisz o vacu? Takiej bieżni co się zakłada pas pod ciśnieniem i idzie, tak? Wykupiłam kiedyś przed ślubem karnet na 10 wejść ale ze względu na odległość odpuściłam po 2 razach. Ale słyszałam, że efekt chudnięcia i takiego ujędrnienia brzucha jest duuużo szybszy.Tylko nie wiem jak to jest z chodzeniem na coś takiego po ciąży/po cesarce w moim przypadku.
? w sobote zrobiłam sobie trening z chodakowską...jezu wytrzymałam tylko 20 minut skalpela..kondycja jak u babci..skończy mi sie okres i zaczynam ostro ćwiczyć, bo wstyd..powiem wam, że ból przy chodzeniu po sobocie był super miły, czułam, że to coś daje, że każdy mięsień pracuje...szkoda, że nie mam z kim ćwiczyć, byłoby łatwiej...