reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
603885_10151359204776931_822060749_n.jpg

asia gratuluje jajeczek:::roxi tobie kochana serducha:):)A mam pytanie...co myslicie o normalnej pracy po transferze??? w sensie jjestem przedstawicielem wiec moja praca to jezdzenie...ale tym razem po transferze sklaniam siedo opcji pracy normalnej....teraz dwa tyg lezalam i nic niedalo....

Roxii gratuluje ❤

Sylwia :-) intuicja Cię nie zawiodła! cieszę się bardzo!

Asia gratuluje jajkobrania i trzymam kciuki za maluchy &&&&

Ikasia na pewno podejmiesz właściwą decyzję - również posłuchaj co Ci serce podpowiada!

Fusun jak się czujesz? i jak minął transfer? i jak śnieżynki??? &&&&&&

Molla .... wierzę,że jest wszystko dobrze u Ciebie :tak:

Roxii wspaniała wiadomość. Gratuluję :tak:

Asia 77 – udanego, owocnego seksu w probówce! :-)

Madzialenak biedactwo.... Mam nazieję, że szybko się wykurujesz
Ja jestem od prau godzin w ciąży. Kolejna dobra wiadomość jest taka, że 3 zarodki są na zimowisku, a jeden jest jeszcze obserwowany. Doktorek stwierdził lekką hiperkę, dostałam dostinex. Wzięłam zwolnienie do bety, którą powinnam zrobić 27.04. Jednak w związku z tym, że to jest sobota to leakrz powiedział żebym zrobiła już w poniedziałek 29.04.

Ale oczywiście nie wytrzymam i zrobię w piątek 26.04 :-)

Hej dziewczyny. cieszę sie że tu tyle dobry wiadomosci. super:tak:.
Ja niestety mam od Molli smutne informacje. Dzis zrobili betę i spadła:-(, w macicy też niczego nie widzieli:-(. Teraz Molla czeka na decyzję czy będzie łyżeczkowanie czy nie. Jakie to wszystko niesprawiedliwe. Tyle się już wycierpiała i teraz jak juz prawie sie udało i to początkowo podwójnie to taki wielki klops:-(. Jest biedna wykończona fizycznie tym krwawieniem, a jeszcze bardziej psychicznie takim długim czekaniem, strachem, niepewnością:-( w dodatku z dala od bliskich.
Tak bardzo mi teraz smutno i nie umiem jej pocieszyć. Wiem że kazda z nas przez to przechodziła, że Molla jest silną, dzielna kobietą i pewnie za jakiś czas się pozbiera ale czemu musi przez to przechodzić..... wiem ze jedyne co pozostaje w takich chwilach to zażalenie do Szefa a potem trzeba się otrzepać i walczyć dalej i mam nadzieje że Molla znowu się pozbiera.

Mollunia dasz radę!!! pewnie nie dziś, nie jutro ale zbierzesz siły i wygrasz w końcu tę nierówna wojnę i zostaniesz MAMĄ!!!!!
przepraszam że tak zasmuciłam, ale podobno jak sie dzieli szczęście to się je mnoży , a jak smutki to sie je na prawdę dzieli i staja się malutkie aż znikaja....

Molla ... to bardzo niesprawiedliwe :-( tak mi przykro

Fusun cieszę się,że już jesteś w ciąży :tak: dbaj o siebie i maluszka - czekam z tobą na 26 kwietnia &&&& i super,że masz maluszki na zimowisku

reklama
Do góry