reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martka lanie Ci się należy :angry:. Kobieto nie doszukuj się objawów tylko uwierz w swoje dzieci. Już kilka razy pisałam, że nie miałam żadnych objawów a się udało. Jedni je mają inni nie, nie są one wyznacznikiem ciąży.

reklama
madzialenak rozumowo i na logikę to ogarniam, ale emocjonalnie kompletnie nie.Wiem, nic nie mogę zrobić,tylko czekać.Dobrze, że jestem w pracy i muszę trzymać fason, bo bym pewnie siedziała i wyła.

martka trzymam kciuki musi sie udac:)

asia 77 jak po punkcji juz jestes??

sylwia jak tam po wizycie co powiedziala p doktor??
ja mam jutro wizyte u lekarza i zobaczymy co dalej kiedy crio i jakie badania mi jeszcze zleci

Roxii, Asia, Molla, Ikasia, Fusun - trzymam &&& z całych sił!!!

mam dziś dużo czasu leże chora:-( grypa mnie dopadła czuję się jakbym była kijem pobita wszystko mnie boli od kaszlu a jutro wizyta:szok:

Madzia -
współczuję trzymaj się Kochana i dbaj o siebie teraz taka zdradliwa ta pogoda :tak:
Martka - rety co to za masakra z tym czekaniem, ale teraz musisz dać radę! &&& już się tego boję.

napiszcie czy któraś z Was miała po zastrzykach taki posmak metaliczny w ustach? pewnie to nieistotne pewnie to od takich dużych dawek zależy.

wracając jeszcze do tematu in vitro w serialach to ja się cieszę, że w ogóle jest poruszany ten problem i to coraz częściej, mimo, że nie do końca odzwierciedla rzeczywistość to i tak fajnie może niedouczeni ludzie, którzy nie mają pojęcia na czym to polega choć przez chwilę pomyślą i zastanowią się zanim podejmą temat albo osąd!

martaczi ty też chora?ale pogrom, co wpis to choroby.Kuruj się, zdrowia życzę!
Właśnie się dowiedziałam, że w Katowicach otwiera się invimed!Mam nadzieję, że nie będzie mi już potrzebny...Mam skierowanie na betę!
I wykrakałam sobie ćmienie małpowe w podbrzuszu.Ech, przy takich zdolnościach, to zaczynam krakać, że fasolka jest:-D

Witam Was dziewczyny w ten piekny sloneczny dzien.Matka ty piszesz ze nie masz obiawow a ja jestem 3dpt i bola mnie piersi troche pobolewa brzuch a czoraj strasznie bolaly mnie plecy na dole i zastanawiam sie czy to nie za wczsnie na jakie kolwiek objawy? Chodz bardzo licze na to bo przy transferze moja pani embriolog powiedziala ze bardzo fajnie bable sie odmrozily i ze wychodza juz z otoczki co widac na zdjeciu :) pozdrawiam i trzymam za Wszystkich kciuki &&&&&&&& :)

Dziewczynki jajuz po wizycie...wlasnie w busie siedze i teraz droga powrotna....doktorek zrobil usg...wszystko tam w srodku wyglada ok...za tydzien w poniedzialek mam sie zjawic na kontrole i dogranie szczegolow...ale w sobote lub hiedziele 27 lub 28 kwietnia bedzie transfer...tym razem lekarz zasugerowal 2 bable...wiec juz sienawet nie klocilam...wazne zeby sie udalo...jak bedzie od razu dwojka to tez dobrze:):):):)

Gotadora właśnie doczytałam, że jedno maleństwo to chłopczyk :-) Trzymam kciuki, zeby okazało się, że drugi Maluszek to dziewczynka. Kiedy następny raz będziesz ich podglądała?

Madzialenak, Martaczi dziewczyny życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Do góry