reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mocno trzymam za Was dzisiaj kciuki...Asia zeby byloduzo komorek...fusun zeby maluch sie tama na dobre zadomowil...
Ja juz w wawie od wczoraj...na 12 mam byc w klinice,ale jade troszke wczesniej,zeby zdazyc na transport powrotny...moze mi sie uda wejsc wczesniej....ciekawe czego ciekawego sie dowiem...bardzo bym chciala jeszcze w tym cyklu do crio przystapic...zobaczymy czy bedzie to mozliwe...@ juz siew zasadzie skonczyla...wiec bez probelmu sprawdzi co tam u mnie w srodku sie dzieje...:::::

reklama
agapl ale objawów na @ też nie miałaś?spałam dziś z 2 godziny, nerwy w strzępach, a tu jeszcze 2 noce przede mną:-( tak się zastanawiam, czy cykl sztuczny na estrofemie może zmienić długość?nie wiem, czy to ma wpływ.
Kciuki dla potrzebujących!wprawdzie nieco rozedrgane, ale szczere:tak:

Uaktualniłam o swój transfer, bo nadal byłam na etapie stymulacji :-)

15 kwietnia Asia_77 udana punkcja
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka

15 KWIETNIA lkasia-wizyta przed udanym crio

15 kwietnia Fusun – udany transfer

16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

22 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków

kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes udane krio

kwiecień poziomka2 udane crio

Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Asia, Roxi, Fusun, Ikasia trzymam za Was mocno kciuki :tak:Czekam na pozytywne wieści od każdej w Was.

Molla myślę o Tobie i Twoim dzidziusiu, bardzo mocno ściskam kciuki z Sebciem za Was!!!

Ja dopiero wróciłam od wampirów, kłuli mnie 3 razy bo mam okropne żyły i nie dało się pobrać krwi z jednego miejsca :angry:Dopadł mnie ból gardła i zapalenie pęcherza :-(, mam nadzieję, że szybko miną....

Udanego dnia nie tylko dla dziewczyn z kalendarza,
ale dla Was wszystkich.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4954345.jpg

155649_643862495639159_296595975_n.jpg

Madzialenak, mnie zaczelo bolec gardlo w sobote wieczorem. Wczoraj zrobilam sobie syrop z cebuli i popijalam caly dzien. Dzis juz czuje sie lepiej. Troche drapie w gardle ale nie boli.Kuracji dzis ciag dalszy. Zrob sobie moze tez taka miksture: pokroic w plasterki cebule dodac sok z cytryny i miod (ja go rozpusiclam w letniej wodzie bo mialam skrystalizowany) na pecherz poza zurawina nie znam innego domowego sposobu.Wracaj do zdrowka!!!

Martka, zerknelam w moje notatki obiawowe hihihi i mam napisane: 9-10dpt plamienie jasnobrazowe i bol brzucha.Wczesniej mialam klucie jajnikow ale to byly jeszcze dolegliwosci po punkcji a Ty mialas crio.

Agapl dziękuję za przepis, kupiłam sobie syrop *spam* dla kobiet w ciąży i tej samej firmy tabletki na gardło. Syropek już raz mi pomógł, jest na bazie naturalnych składników, tak samo tebletki :-)

reklama
madzialenak wiosna przyszła to choroby muszą uciekać!zdrowiej szybko!
agapl a ja nic, ani plamki, Lutka bielutka i tyleż.Jakie to wszystko jest trudne.Chyba jutro tą betę zrobię bo środa będzie stresująca w pracy i już wolę wiedzieć na czym stoję.
Słońca na dziś Wam wszystkim życzę nie tylko tego na niebi:tak:

Do góry