reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Hej!
Madzik, no coś niesamowitego, jak się Twoja Córcia upozowała :) śliczna! Jesteś troszkę spokojniejsza?

Agata, polecam w H&M teraz są fajne gacie w stylu alladynek, z gumą szeroką na górze, w różnych kolorach, z fajnego materiału na lato :)
do kina chodziliśmy zawsze w środy, bo w Cinema City mają tańsze bilety, ale ostatnio nic nie ma ciekawego, takiego żeby w ciąży się zrelaksować i nie denerwować :)

Poziomeczka, witaj!

IzaV, co to za magiczny tekst, który testujesz, gdy "trzeba się upomnieć"?

Jagoda, kciuki za glukozę, no i pochwal się sukienką!!!

reklama
dzień dobry mamusie!
spać nie mogę dzisiaj, już po Ince i śniadanku jestem. Mam dzisiaj wizytę u lekarza i usg połówkowe, więc chyba nerwy dają o sobie znać, wertuję internet i szukam o co by się jeszcze na wizycie zapytać. A na dodatek mały szaleje w brzuchu od rana , jak nigdy, od tygodnia budził się koło 10, ale dziś chyba też ma nerwa- jak każde dziecko przed wizytą u lekarza...hahaha:-D

Czesc ;-)

Jagoda powodzenia na glukozie :-D
My2013 kciuki za dzisiejsza wizyte polowkowa :-D

piekny dzien sie zapowiada, bede dalej w ogrodeczku dzialac!
milego dnia dziewczynki!

Dzień dobry :)
Dzieci mi dzisiaj buszują od 6:30 rano i matce spać nie dają :rofl2: nie wiem co je tak poruszyło

Agata_K nie szalej po mieście za bardzo bo może ból być mocniejszy na drugi dzień po szaleństwie (bynajmniej u mnie z reguły tak to się kończy :confused2:)
marzycielka lepiej męża nie przyciskać bo na niektórych to naprawdę źle działa
IzaV może jak tak kopał to właśnie mu się podobało? tańczył czy coś ;-):laugh2:
Jagoda23 pochwal się kiecką a glukozę da się przeżyć :tak:
My &&&&& za wizytę. Oczywiście zdjęcia potem wklej obowiązkowo :-)

Dzień dobry!

Izka super, że z szyjka oki!

Marzycielko, jak juz odostaniesz przesyłke to pochwal się zakupami!

Madzik, swietna fota, faktycznie akropatka!:-D

Ewcik && za dzisiaj!

Agata, ja się wkrótce wybieram na Krudów... wyglada z zapowiedzi, że bedzie smiesznie!:tak:

Witaj Poziomeczka!

Agata, miło ze strony sprzedawczyni...rzadkość to jednak...

Jagoda pokaż koniecznie sukienkę!

My && za wizyte!

...bosze, ale miałam dzisiaj w nocy zgage...no umierałam, a do tego wiąz zatkany nos katarem...no poprostu bajka...
A wczoraj byłam na działeczce i z mężem pocieliśmy drzewko na mniejsze kawalki (na grilla bedzie) no i dzisiaj mam piękne dwa odciski od sekatora :-) a do tego wszystkiego mam wrażenie, że mi dłonie i stopy popdpuchnęły... szlag by to...

Witam :)

Dziś znowu słoneczko i piękny dzień się zapowiada :) więc zaraz zmykamy na dwór.

Poziomeczka witamy :)

chrobek - maluchy słyszą co się dzieje, ale czy im to przeszkadza? nie wiem. Ja byłam w ciąży z Szymkiem to budowaliśmy i urządzaliśmy dom i ja będąc na zwolnieniu "pilnowałam" budowy... więc mały słyszał te wszystkie maszyny, wiertarki itp. Zresztą jak się urodził to tez go nie oszczędzaliśmy i np. wiertarka nie była mu obca :) teraz to największy pomocnik taty ;)

domi - masz rację wyprawka to jedno, ale zakupy dla starszaka to drugie... szczególnie buty/kapcie, w których maluch czasem pochodzi góra 2 m-ce (bo przecież w za dużych się przewraca i potyka, więc na zapas nie da sie kupić). koszulkę czy spodnie można od biedy podwinąć ;) więc wyprawka to szał zakupów, a potem tylko "znowu wyrósł/wyrosła z....." ;) może i zakupy byłyby przyjemniejsze, gdyby ceny były adekwatne do rozmiaru. Bo buty dla dziecka w cenie butów dla dorosłych to lekka przesada ;/

Agata - to miałaś szczęście, że Cię ekspedientka zauważyła

Jagoda - pokaz sukienkę :) i oby dobrze poszła ta glukoza

Chrobek tak się zastanawiałam nad juwenaliami i powiedz mi czy u Was teren Juwenaliów jest ogrodzony? Bo jeśli tak to ja bym nie poszła u nas jak są Juwenalia to ludzie tak się pchają, że można stracić buty, nie mówiąc już o ścisku i łokciach, z których możesz dostać w brzuch.

Agata_K no proszę, rzadko się zdarza, żeby ktoś nas przepuścił.

Jagoda23 kciuki za glukozę i pochwal się sukienkę

My kciuki za wizytę

Zenia na mojego najlepiej działa, jak mu coś zaproponuje a potem daję wolną rękę, to wtedy robi tak jak bym chciała, tak było np. przy kupnie samochodu jak się upierałam przy kia to nie chciał a jak powiedziałam, żeby zaproponował coś od siebie i przemyślimy to wybrał kia. Ale cii bo się domyśli :-D

a ja już od rana kombinuje jak nie iść do dentysty, kurde nie wiem dlaczego ja tak się boje tego lekarza

witam się porannie :-)

pranie suszy się na balkonie, zmywarka pierze mi naczynia, a ja mam chwilkę dla siebie. Potem lecę się kąpać i do ginki na 13.15.

jagoda powodzenia z tą glukozą! ja za jakieś 2 tyg będę robić, w laboratorium kazali mi być o 7.30

my2013 &&& za wizytkę

zenia to musi być niesamowite, czuć ruchy dwojga dzieci na raz :-) moja mi dzisiaj zasadza po pęcherzu

loleczka zazdroszczę tej działeczki, ehh.. i nawet tych odcisków po sekatorze :-D

chrobek ja też fanką żużla jestem, mój M to zagorzały fan, więc siłą rzeczy ja też muszę.. i teraz może w maju pojedziemy na meczyk z synkiem. a jakiej drużynie kibicujesz?

Dzień dobry dziewczyny :-)u mnie od rana świeci słoneczko więc i humor dopisuje :-D Dzisiaj ma być 20 stopni, chyba czas rozłożyć leżak na balkonie :tak:

Madzik, ale akrobatka !! zdjęcie extra !! :-)

Jagoda, powodzenia na glukozie :-) ja też już mam skierowanie ale pójdę w maju :-p Ja ślub miałam we wrześniu także rozumiem Cię w pełni, przygotowań jest mnóstwo.

Poziomeczka, witam, który to tydzień ciąży ? :-)

My2013, trzymam kciuki za wizytę !! Ja też zawsze przed wizytą się denerwuję :-p

Loleczka, jak zgaga to dzidzi rosną włoski :-Dja na razie jezcze zgagi nie miałam.. Współczuje zapchanego noska, wiem cos o tym niestety.. :-(
aa i zazdroszczę działki !!:tak:

Marzycielka, mam to samo z dentystą :-p ja na razie nie chodzę bo niestety strasznie krwawią mi dziąsła..;/

Ewcik, trzymam kciuki za udaną wizytę !! :-)

Wczoraj wygrałam dwie aukcje spodni ciążowych- krótkie jeansy i tregginsy jeansowe. Mam nadzieje, że będą pasować :-p A w niedziele kupiłam w h&m krótkie materiałowe spodenki za 20zł !! Warto się wybrać i poszperać bo dużo jest ciążowych rzeczy po 20/30zł. :-D

reklama
czesc Dziewczyny,

witam się z rana :) po kawce i śniadanku z Psiapsiółką .

Jagoda - koneicznie pochwal się sukienką i powodzenia na glukozie!

Ja wczoraj na noc znowu tak się nażarłam, że dziś <O matko 47,7 kg!!!!!> Pizza i kurczaczki i piffko bez % . Co to był za wieczór ;)

Miłego dnia, w Wawie cuuuudowna wiosna!

Do góry