reklama
alex___
Fanka BB :)
cześć Dziewczynki,
wpadam jak zwykle po sól
u nas dziś zachmurzenie umiarkowane i sadzę dalej w ogrodzie, juz się nie mogę doczekać końcowego efektu mojej wizji, ale to pewnie jak nie w przyszłym roku to za lat kilka
Gatto, jeszcze a propo książek - fajne są też takie obrazkowe (w cholerę obrazków popodpisywanych co jak się nazywa). Cud miał taką o autach (ciężarówy rózne rodzaje, wyścigówy, etc.,) i ja w szoku jak po którymś razie przeglądania ze mną sam zaczął mi pokazywać jak zapytałam gdzie np. monster truck a gdzie viper, no , ale wtedy już był okołoroczny
no i zwyczajowo - miłego
ps. Muma - wiem, że przykro, bo to zawsze matka, a że krwi napsuje to tym bardziej, ale olej - nie warto, może kiedyś się ocknie. buzi
wpadam jak zwykle po sól
u nas dziś zachmurzenie umiarkowane i sadzę dalej w ogrodzie, juz się nie mogę doczekać końcowego efektu mojej wizji, ale to pewnie jak nie w przyszłym roku to za lat kilkaGatto, jeszcze a propo książek - fajne są też takie obrazkowe (w cholerę obrazków popodpisywanych co jak się nazywa). Cud miał taką o autach (ciężarówy rózne rodzaje, wyścigówy, etc.,) i ja w szoku jak po którymś razie przeglądania ze mną sam zaczął mi pokazywać jak zapytałam gdzie np. monster truck a gdzie viper, no , ale wtedy już był okołoroczny
no i zwyczajowo - miłego
ps. Muma - wiem, że przykro, bo to zawsze matka, a że krwi napsuje to tym bardziej, ale olej - nie warto, może kiedyś się ocknie. buzi
Ahoj kobitki:-) Przywituję się z roboty
U nas zachmurzenie całkowite i zimnawo jest
Co prawda mnie tam lotto bo do 19 w robocie ale fajniej by było jakby słonko świeciło 
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, zafasolkowane- fluidki proszę
i staraczki.

U nas zachmurzenie całkowite i zimnawo jest
Co prawda mnie tam lotto bo do 19 w robocie ale fajniej by było jakby słonko świeciło 
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, zafasolkowane- fluidki proszę
i staraczki.Ani@k
cześć
ja też wpadam po sól :-)
u nas wszystko w należytym porządku
wszystko w normach, czuję już mocniejsze szturchańce
:-)
w szpitalu lekkie zawirowanie, rodzących ful, leżałam na sali z 2 dziewczynami w 41 tc!
Katiuszka Ty się zastanawiasz czy Julek będzie coś kojarzył jak mu bedziesz czytać.. ja już chcę kupiś kilka książeczek i zacząć czytać na głos..bo podobno Dziecko już słyszy..
Muma mam nadzieję że u Ciebie już spokojniej..
wszystkim życzę miłego łikendu a dla potrzebujących świeże ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja też wpadam po sól :-)
u nas wszystko w należytym porządku
wszystko w normach, czuję już mocniejsze szturchańce
:-) w szpitalu lekkie zawirowanie, rodzących ful, leżałam na sali z 2 dziewczynami w 41 tc!
Katiuszka Ty się zastanawiasz czy Julek będzie coś kojarzył jak mu bedziesz czytać.. ja już chcę kupiś kilka książeczek i zacząć czytać na głos..bo podobno Dziecko już słyszy..
Muma mam nadzieję że u Ciebie już spokojniej..
wszystkim życzę miłego łikendu a dla potrzebujących świeże ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katiuszka79
hejka:-)
yyy ja sól mam...to wpadam po...cukier?!!!
Niedawno wstaliśmy, tzn. już pobudka była jedna o 4 rano, druga o 7. Mała afera przy jedzeniu i dalej spanko. Dziś mamy piękną pogodę, może nie upalnie, ale przynajmniej słoneczko świeci. Mam ambitne plany zapakować Julka w pojazd i ruszyć do koleżanki na piechotkę. A będzie to pewnie ponad godzinę marszu
No zobaczymy jak mi to pójdzie
Gatto ja mam kilka smoczków. Najpierw miał właśnie 1, ale zmieniłam na 2, bo myślałam, że może za słabo mu leci. No i jest to samo. Może nawet gorzej...wczoraj pił chwilę z jedynki, to ledwo uciągnął 60, a przy dwójce 120, więc zmieniłam znowu na większy. ehhhh już nie wiem co z nim robić...chyba przeczekać i tyle.
ani@k super, ze wszystko ok z Tobą i z dzidzią. Ja wiem, ze dziecko już w łonie matki słyszy, też mój M. miał czytać jak byłam w ciąży...ale na zamiarach sie skończyło
Mnie chodziło czy coś kuma jak się czyta...a że słyszy to wiem
;-)
alex któregoś roku będąc w Polsce na wakacjach wpadłam na pomysł zasadzenia tui wzdłuż ogrodzenia. Też myślałam "kiedy one urosną?"...minęło dosłownie 2 lata a one jak wystrzeliły do góry, to szok!!! wiadomo, inaczej się to widzi jak się jest na codzień, a inaczej jak my raz, dwa razy na rok, to od razu widać różnicę. ojjjj sama nie mogę się doczekać prac w ogródku
anuszka przypomniałaś mi, że po Clo faktycznie odczuwałam mocniej jajniki
kurcze...zapomniałam o tym
tak więc nic się nie martw, a wręcz przeciwnie!!! jak czujesz jajcory, to znaczy, że Clo działa i produkcja pęcherzyków uruchomiona
To by było na tyle. Lecę coś przegryź w biegu, domek z grubsza ogarnąc, pranie młodego rozwiesić, siebie ubrać, potem Julka...eee co tam jeszcze było? aaaha wyszykować pojazd i torbę na wycieczkę, potem zjesć zupę, młodemu flachę i w drogę
bożeee ale napięty grafik
Miłej soboty życzę i słodkiego leniuchowania!!!!
yyy ja sól mam...to wpadam po...cukier?!!!

Niedawno wstaliśmy, tzn. już pobudka była jedna o 4 rano, druga o 7. Mała afera przy jedzeniu i dalej spanko. Dziś mamy piękną pogodę, może nie upalnie, ale przynajmniej słoneczko świeci. Mam ambitne plany zapakować Julka w pojazd i ruszyć do koleżanki na piechotkę. A będzie to pewnie ponad godzinę marszu
No zobaczymy jak mi to pójdzie
Gatto ja mam kilka smoczków. Najpierw miał właśnie 1, ale zmieniłam na 2, bo myślałam, że może za słabo mu leci. No i jest to samo. Może nawet gorzej...wczoraj pił chwilę z jedynki, to ledwo uciągnął 60, a przy dwójce 120, więc zmieniłam znowu na większy. ehhhh już nie wiem co z nim robić...chyba przeczekać i tyle.
ani@k super, ze wszystko ok z Tobą i z dzidzią. Ja wiem, ze dziecko już w łonie matki słyszy, też mój M. miał czytać jak byłam w ciąży...ale na zamiarach sie skończyło
Mnie chodziło czy coś kuma jak się czyta...a że słyszy to wiem
;-)alex któregoś roku będąc w Polsce na wakacjach wpadłam na pomysł zasadzenia tui wzdłuż ogrodzenia. Też myślałam "kiedy one urosną?"...minęło dosłownie 2 lata a one jak wystrzeliły do góry, to szok!!! wiadomo, inaczej się to widzi jak się jest na codzień, a inaczej jak my raz, dwa razy na rok, to od razu widać różnicę. ojjjj sama nie mogę się doczekać prac w ogródku
anuszka przypomniałaś mi, że po Clo faktycznie odczuwałam mocniej jajniki
kurcze...zapomniałam o tym
tak więc nic się nie martw, a wręcz przeciwnie!!! jak czujesz jajcory, to znaczy, że Clo działa i produkcja pęcherzyków uruchomiona
To by było na tyle. Lecę coś przegryź w biegu, domek z grubsza ogarnąc, pranie młodego rozwiesić, siebie ubrać, potem Julka...eee co tam jeszcze było? aaaha wyszykować pojazd i torbę na wycieczkę, potem zjesć zupę, młodemu flachę i w drogę
bożeee ale napięty grafik
Miłej soboty życzę i słodkiego leniuchowania!!!!
anuszka
stara-czka
ja po mąkę ...
sól i cukier juz mamy to co pieczemy biszkopt?
ZACZĘŁAM mierzyć tempke, juz 3 dzień, mam w sumie zaburzenia typu krótki sen i piwko ale co tam ... pierwszy krok wykonany ... strasznie mi skacze ...
na mazurach słonecznie, dzis wracamy do centrum ...
( powrót do rzeczywistości ...
katiuszka
nadzieja rośnie dzięki twoim słowom... za kilka dni monit więc sie okaże co to clo ze mna robi
)
sól i cukier juz mamy to co pieczemy biszkopt?
ZACZĘŁAM mierzyć tempke, juz 3 dzień, mam w sumie zaburzenia typu krótki sen i piwko ale co tam ... pierwszy krok wykonany ... strasznie mi skacze ...
na mazurach słonecznie, dzis wracamy do centrum ...
katiuszka
nadzieja rośnie dzięki twoim słowom... za kilka dni monit więc sie okaże co to clo ze mna robi
kok.o
eloooo
yyy to ja jajko poprosze:-)
zuzka odpoczywaj, w poniedziałek kurz poscieraj i fotki wrzucaj
:-) mam nadzieje,ze projekt został zrealizowany w 100% i piękna łazienka wyszła:-)
Młoda z basenu zadowolona
podoba jej sie to moczenie i nie boi sie:-)
Ani@k dobrze,ze u Was wsio w porzadku!! tylko powiedz no kochana, czy juz lekarz doszukał sie tam w brzuchu siusiaka czy nie doszukał?;-):-)
Ja nie czytałam w ciaży, Mloda i takl przecież ciagle słyszała mój głos. Ale teraz czytam jej i widze,ze jej sie nawet to podoba. Nic nie kuma z tych bajek i wierszy, ale samo czytanie jej sie podoba:-)
dziewczyny dzieki, ja wiem,ze gadaniem i takimi "radami" mamuśki mam sie nie przejmować, no ale mnie wnerwia jak mi ktos po raz n-ty chce przekonać do czegoś czy cos wcisnąć. Robie oczywiście to,co uwazam za dobre i juz... no ale trafia mnie czasem
Muma trzym sie, nie denerwuj :** Jak tam taras? juz gotowy na poranne kawki z piesem? no i pies juz zdrowy?:-)
bzzz ja bardzo prosze o Twoje wpisy o doopie Maryny:-)
lubie takie czytac;-):-)
yyy to ja jajko poprosze:-)
zuzka odpoczywaj, w poniedziałek kurz poscieraj i fotki wrzucaj
:-) mam nadzieje,ze projekt został zrealizowany w 100% i piękna łazienka wyszła:-)Młoda z basenu zadowolona
podoba jej sie to moczenie i nie boi sie:-)Ani@k dobrze,ze u Was wsio w porzadku!! tylko powiedz no kochana, czy juz lekarz doszukał sie tam w brzuchu siusiaka czy nie doszukał?;-):-)
Ja nie czytałam w ciaży, Mloda i takl przecież ciagle słyszała mój głos. Ale teraz czytam jej i widze,ze jej sie nawet to podoba. Nic nie kuma z tych bajek i wierszy, ale samo czytanie jej sie podoba:-)
dziewczyny dzieki, ja wiem,ze gadaniem i takimi "radami" mamuśki mam sie nie przejmować, no ale mnie wnerwia jak mi ktos po raz n-ty chce przekonać do czegoś czy cos wcisnąć. Robie oczywiście to,co uwazam za dobre i juz... no ale trafia mnie czasem

Muma trzym sie, nie denerwuj :** Jak tam taras? juz gotowy na poranne kawki z piesem? no i pies juz zdrowy?:-)
bzzz ja bardzo prosze o Twoje wpisy o doopie Maryny:-)
lubie takie czytac;-):-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć no to ja z tego wszystkiego zrobię tartę
:-)
katiuszka jak ładna pogoda i masz z kim maszerować( mam na myśli Julka;-) )to szybko minie godzinka,no i dobrze ,że to nie kolki :****
anuszka jak piszesz mazury to mi się przypominają moje czasy jak byłam jeszcze w domu ,tam jest cisza i spokój i wolniej czas leci ,bo ja rodowita Piszaninka jestem
Gatto samochodem to zawsze można stanąć nawet gdzieś i przenocować z małą czy nawet stanąć na parkingu i połazić
kok.o no dzisiaj mamy gości więc szybko ogarnęłam kurz a reszta w poniedziałek i zdjęcia już na 100 % wrzucę
a łazienka jak już te pierdoły zrobią to się okaże czy tak jak wymyśliłam w swojej głowie będzie;-)
Ani@k w 41 tc ? o ludzie bidulki bo to już ciężko chyba
pozdrawiam wszystkie Was babeczki i miłego weekendu :************
Caterina miłej pracy i duuużo obijania się żebyś miała spokojny ten dzień do 19
:-)katiuszka jak ładna pogoda i masz z kim maszerować( mam na myśli Julka;-) )to szybko minie godzinka,no i dobrze ,że to nie kolki :****
anuszka jak piszesz mazury to mi się przypominają moje czasy jak byłam jeszcze w domu ,tam jest cisza i spokój i wolniej czas leci ,bo ja rodowita Piszaninka jestem

Gatto samochodem to zawsze można stanąć nawet gdzieś i przenocować z małą czy nawet stanąć na parkingu i połazić

kok.o no dzisiaj mamy gości więc szybko ogarnęłam kurz a reszta w poniedziałek i zdjęcia już na 100 % wrzucę
a łazienka jak już te pierdoły zrobią to się okaże czy tak jak wymyśliłam w swojej głowie będzie;-)Ani@k w 41 tc ? o ludzie bidulki bo to już ciężko chyba

pozdrawiam wszystkie Was babeczki i miłego weekendu :************
Caterina miłej pracy i duuużo obijania się żebyś miała spokojny ten dzień do 19

hej!!!!!!!!!!!ja juz po pracy...jestem nieco zła.....dzis mam 30 dc. @ brak...i w ciąży tez nie jestem ...:-
-
-(,bo test zrobiłam:-(,kurcze zawsze miałam reguralne cykle,jak w zegarku,co 28 dni....no chyba ze 2-3 razy zdarzyło się,ze cykl trwał 33 dni...ale to rzadko było...kurcze,mam nadzieję,ze nic się nie rozreguluje.Jak juz @ mi się zaczeła spozniac to miałam ogromną nadzieje,ze sie udało!!!!!!Niestety i tym razem nie!!!!:-
-(Mam doła,ze szkoda gadac............:-
-
-(
reklama
Tasza
HEEEEloooł!!
zuzu nie wiem czy stan zapalny, raptem w całym życiu może miałam z dwa trzy, w tym po cytologii przed wyjazdem ale lekki i brałam tylko globulki jakieś, po których było ok...
anuszka co dozłego samopoczucia przy clo - to tylko przy owulacji okropnie bolącej; plus albo minus że czuje się po nim jak facet - czyli non stop myślę o seksie
no kidding
... ale dziwnie wyszło teraz bo w czawrtek doktorek mówił że owu za 2-3d a wczoraj popołudniu i wieczór masakra jak bolało, myślałam że torbiel się robi - ale dzisiaj rano był już lajcik, więc nie wiem, może pękło... grunt że oplute

;-)...
Ani@k cieszę się że wszystko w porzadku
Caterina u nas dzisiaj niby bardziej słonecznie ale zimno i wietrznie; odziałam golf, bluzę ze stójką, bezrękawnik i wcale nie było mi ciepło
katiuszka przy tej aferze jedzeniowej Julek musi się ostro dziwić o co tej mamie chodzi że non stop butlą maltretuje:-);-)
kasica, dwa dni opóźnienia to naprwdę nie jest dużo, a z drugiej strony testy wczesne rzadko bywają wiarygodne, w razie czego będziemy się dalej wspierać

idę coś zjeść bo mi bigosik pachnie, no i nasi siatkarze dają czadu w tym mój ulubiony bartman
, pa
zuzu nie wiem czy stan zapalny, raptem w całym życiu może miałam z dwa trzy, w tym po cytologii przed wyjazdem ale lekki i brałam tylko globulki jakieś, po których było ok...

anuszka co dozłego samopoczucia przy clo - to tylko przy owulacji okropnie bolącej; plus albo minus że czuje się po nim jak facet - czyli non stop myślę o seksie
no kidding
... ale dziwnie wyszło teraz bo w czawrtek doktorek mówił że owu za 2-3d a wczoraj popołudniu i wieczór masakra jak bolało, myślałam że torbiel się robi - ale dzisiaj rano był już lajcik, więc nie wiem, może pękło... grunt że oplute

;-)...Ani@k cieszę się że wszystko w porzadku
Caterina u nas dzisiaj niby bardziej słonecznie ale zimno i wietrznie; odziałam golf, bluzę ze stójką, bezrękawnik i wcale nie było mi ciepło
katiuszka przy tej aferze jedzeniowej Julek musi się ostro dziwić o co tej mamie chodzi że non stop butlą maltretuje:-);-)
kasica, dwa dni opóźnienia to naprwdę nie jest dużo, a z drugiej strony testy wczesne rzadko bywają wiarygodne, w razie czego będziemy się dalej wspierać

idę coś zjeść bo mi bigosik pachnie, no i nasi siatkarze dają czadu w tym mój ulubiony bartman
, paPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 28
- Wyświetleń
- 6 tys
- Odpowiedzi
- 4
- Wyświetleń
- 6 tys
Podziel się: