reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2013

Jagoda, pokaż później tą fryzurkę..będziesz upinać? czy układać? a orzeszkami się nie przejmuj... w cy...ki pójdą:-) Tosia, 100 lat dla Kajko! Poważny wiek chłopak osiągnął:-) Maciejkaa, to nie dobrze że mały dalej chory. zdrówka!:-) Madziula, ale jutro będziesz na lodach?:-) Izarany kobieto ile ty masz energii... Ja tam trzecie dziecko a też się cieszę każdą skarpetką.Domi, przy trzecim Cię znowu najdzie!:-)my2013, będzie dobrze, a złe samopoczucie to z nerwów.:-) :-)

reklama
Maciejkaa zdrowka dla synka ;-)
Toska najlepszego dla synka ;-)
My2013 powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki by wszystko bylo ok ;-)

moja wizyta u lekarki udana, uspokoila mnie, przebadala i dala skierowanie na USG w razie gdyby wezel sie nie wchlonal...
Dla poprawy humoru pobuszowalam w lumpku i kupilam kilka ciuszkow dla Babelka, a sobie tuniczke ;-) foty wrzuce jak dostane sie do kompa!
maz od jutra na urlopie hura

zaczarowana włoski chce mieć pokrecone i spiete na jeden bok

byłam odebrac wynik HBS i lekarka powiedzala ze przyjdzie mi poczta, bo "z przykrością musi stwierdzić ze jest zły" wiec teraz czeka mnie kolejna seria kłuć i pewnie wyjdzie najgorsze:-:)-:)-(

Zaczarowana - ja trzeciego już nie chcę, no chyba, że to mąż będzie chodził w ciąży:-D

My2013 - i jak po wizycie? Na pewno wszystko dobrze :tak:

Jagoda - aż wstyd się przyznać ale HBS to na co to jest? Bo nie wiem :zawstydzona/y:

Domi nie miałaś badania HBS? przecież to obowiązkowe i ponoć wymagane do szpitala...
jest to badanie pozwalające wykryć wirusowe zapalenie wątroby typu B

cześć Dziewczyny :)

witam się po dłuższej nieobecności.
Ja dziś po wizycie. Wszystkie wyniki w normie. Test glukozy ok.
Moje kiepskie samopoczucie może być powdem błędnika, jeżeli nie ustąpi to w 34 tc będe się konsultowała u okulisty - mam rozmyty obraz - masakra :(
od 13 marca przytyłam 1,6 kg , ciśnienie 116/69 , Jasia będziemy oglądać 27 maja...

Iza - super, że masz już wyprawkę :) My będziemy kompletować rzeczy w czerwcu najprawdopodobniej.
Byłam dziś w mothercare i niektóre rzeczy sa rzeczywiści DO 50% przecenione. w H&M tez mżna znaleźć jakieś resztki z przecen, ja kupiłam Jasiowi koszulkę z dł rękawem polo. Na nas też są rzeczy przecenione. Kupiłam bluzkę :)

do 12 maja urlkopuję :) jejeje

Jagoda kciuki za wizyty. Jagoda i co dalej, w tym dodatnim wynikiem HBS?

Maciejkaa zdrówka dla synka

My2013 i jak po wizycie, wszystko ok?

Eweli super, że na wizycie wszystko ok.

Madziasek ja też nie miałam badania na HBS. Dziś dzwonili do mnie z laboratorium, wyniki glukozy w normie :-)

Spędziłam bardzo miły czas u moich rodziców, piękna pogoda więc cały czas siedziałam na dworze, cieszę się, że tam pojechałam

Madzia - w tej ciąży nie kojarzę, ale skoro jest wymagane do szpitala to nie robi się go jakoś pod koniec? I dzięki za wyjaśnienie ;) Eweli - współczuję samopoczucia....

reklama
Jagoda ja mam hbs+ od urodzenia,nie można nic z tym zrobić już do końca życia w moim przypadku,co pół roku chodzę robić próby wątrobowe żeby sprawdzić czy wszystko jest ok,a raz w roku idę do szpitala na dokładne badania na kilka dni. Dziecku nic nie zagraża,po urodzeniu w ciągu 24h dostanie szczepionkę i nie będzie chore. I w dniu porodu okaże się czy będzie cesarka czy normalny poród :/ nie będę mogła karmić niestety ponieważ można tak zarazić maleństwo :/ i oczywiście nie mogę oddawać krwi.

Do góry