reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gosiak to z naszego tematu to teraz to teraz ty do wypakowania , a potem już chyba ja? czy jeszcze ktoś w między czasie? bo nie mogę znaleźć waszej listy ....

Noelle dzięki wielkie, bo jednak z racji twojego zawodu to twoje słowa dużo wnoszą do tego tematu,
innym dziewczynom też dziękuje za wsparcie

buziaki

reklama
Mgielko chyba jakoś tak że ja a później Ty :) są jeszcze chyba inne dziewczyny po drodze ale one się nie odzywają więc nie wiem. Co do Twojego wyniku glukozy to ja miałam robione to badanie aż trzy razy :/ najpierw dwa razy po godzinie a później dopiero po dwóch. Najlepiej jakby lekarz zlecił Ci powtórne badanie żeby wykluczyć cukrzycę. Zanim pójdziesz na wizytę kup sobie może glukometr i mierz cukry godzinę po posiłkach. Twoje przekroczenie nie jest duże więc myślę że powinno być ok :) nie martw się za wczasu, poza tym silna z Ciebie babka tyle już przeszlas więc nawet jakby to głupia cukrzyca Ci nie przeszkodzi :) ściskam

Dzięki Gosiak, przyznam szczerze, że też myślałam o glukometrze... sama nie wiem, kurde mąż twierdzi żeby poczekać do wizyty u lekarza, mam za 19 dni
aj ogólnie mnie martwi , że ona głównie po słodkim się rusza, a jak teraz nie jem słodkiego to prawie jej nie czuje
zmykam robić obiadek miłego dnia dziewczyny

Sailorku jak fajnie, że sie odezwałaś :) Figielek był grzeczny, tata korzystając z okazji osłonił barierkę tarasu i teraz Fi może wychodzić i biegać bez smyczy. Siatki w górę jeszcze nie ma ale już przynajmniej się nei boję, że mi czmychnie między szczebelkami barierki.
Ale ja jak wyjechałam tylko na 4 dni strasznie za nim tęskniłam :) Aż S. się ze mnie śmiał bo sobie puszczałam z telefonu nagranie jego miauczenia :) haha
A na tej stronce myślałam, że więcej będzie nietypowych wykresów no ale dobre i takie. Zarejestrowałam się na OvuFriend i tam można sobie oglądać wykresy i tam już jest dużo nietypowych... takich, że w sumie mój przestaje się wydawać dziwny :p

Myniu najwięcej wykresów jest na 28dni. Nie mam tam zakupionego pakietu ale wykresy mogę oglądać i tam jest mnóóóóstwo danych pozapisywanych i test zaznaczone itp jak nie chcesz się tam zakładać konta to mogę Ci podać login i hasło. :-) do oglądania wykresów wystarczy :tak:

Dobry Wieczór :)
Mgiełko mam nadzieje, że te cukrzycowe sprawy się niedługo zakończą :)

Myniu fajnie, że Figielek będzie mógł sobie spokojnie połazić po balkonie :) bez ograniczeń :D

Noelle jak tam córcia??? Grzeczna??? :)

Gosiak niedługo Ty się będziesz cieszyć córeczką po drugiej stronie brzuszka :)

A ja od jakiś paru dni chodzę cały czas śpiąca, zmęczona i w ogóle jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł :/ Może to ta pogoda taka zmienna?

Życzę spokojnej nocki :)

Myniutku kochany ten Twoj tata :) taka niespodzianke Fisiowi zrobic...

Alg gratuluje rozpakowania :D

Mgielko niczym sie nie przejmuj bo Nastka sie denerwuje razem z Toba :* bedzie dobrze.

A ja juz nie wiem... Anielka czy Jagoda?!

reklama
Do góry