reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej :)
ALG serdeczne gratulacje i samych radosnych chwil z maluszkiem! :-)
domik jak udały się chrzciny? wystroiłaś córę? ;-)
agacynda ja wybrałabym Jagodę ;) ale pamiętaj że z nazwiskiem też musi w miarę brzmieć także ciężko powiedzieć
Mój synuś dziś pierwszy miesiąc kończy :-) zleciało jakby to tydzień minął :szok: pulpecik rośnie w oczach - byliśmy w pn na kontroli i w niecałe 4 tyg ponad 1,1 kg przybrał obżarciuszek :-D Miłego dnia dziewczynki, ja lecę do fryzjera :-)

bylam dzisiaj z mala na patronazu u pediatry
Mala wazy 3100g a 5 dni temu 2650
Myslalam ze to wina wagi ale wazpna na trzech roznych i nie chce byc inaczej!! Mam jakiegos obzartucha za dziecko;-)

Sailor kochana u mojego męża wtedy jak robiliśmy badania nasienia też wyszła leukocytoza za wysoka. ale odrazu mój gin dał jakiś taki dziwny antybiotyk który miał łyknąć 2 tabletki odrazu jednorazowo.

Ostatnia edycja:
przepraszam kochane, ale nie dam rady nadrobic:( mała przez ostatnie dni dala mi troche popalic, ale już jest ok:) chrzciny się udały. mała w kościele nawet nie pisneła. bałam się, że będzie darła japkę, a ona przespała całą mszę:) w domu tez była cud, miód. z dobrych informacji to Lenka rośnie!!!!:-D w dwa tygodnie przybrała 450g i waży 4460g:) nie karmię już. jesteśmy na tym bebilonie i jest o niebo lepiej:)

MYNIA TRZYMAM KCIUKI:*
AGACYNDA mnie się podoba Jagoda:) ale to Wam musi się podobac:)
NOELLE wiesz...czytałam Twój opis porodu i jakby mnie ktoś w łeb strzelił, bo wszystko wróciło. u mnie było praktycznie identycznie, tylko długo czekalam na anestezjologa i znieczulenie zadzialało. małej mi też nie pokazali po urodzeniu. dopiero po badnaniu. a po cc czułam się ok do póki nie wstalam. to był koszmar...

chylę czoła przed Tobą, że potrafiłaś napisac o tym. ja nie umiem, nie potrafię się pogodzic z tym wszystkim. choc skończyło sie dobrze to strach siedzi głęboko. Brawo dla Maleńkiej:*

ALG gratulacje:*
SAILOR oby wyniki męża były ok i obylo się bez antybiotyku. zdrówka:*
PIANKA Twoja Kluseczka też pięknie przybiera:)
AGNIESZKA jak Antoś??
MARGOTTKA teraz Twój czas się zbliża:) jak się masz??
MGIEŁKA kochana bidulko:( trzymaj się:* może przy diecie cukrzyca da się jakoś znieśc.

przesyłam Wam buzaki:*

Dziewczyny u mnie znowu taka sytuacja jak pare dni temu tylko, ze teraz taku sluz z krwia tylko ze tak jakbym okresu mialam dostac i znowu nic. Kurcze mam nadzieje , ze juz sie zaczyna. I brzuch mnie bolal jak na okres. A moze juz poronilam ale to by bylo pewnie bolesne u bardziej bym krwawila. Juz nie wiem.

Anke kochana u mnie szybko zaczęło się poronienie. 8 marca zobaczyłam takie plamienie na podpasce zrobiłam betę bo i tak szłam do ginekologa beta była już niska i wiedziałam że poroniłam w ten sam dzień wieczorem byłam u ginekologa zbadał mnie i powiedział że na dniach powinno zacząć się poronienie. co dziwne u mnie zaczęło się ze mnie lać właśnie 8 marca. i tak krwawiłam mocno przez 2 tygodnie. ból był i fizyczny ale bardziej chyba psychiczny.

Oj zostanie Anielka. Juz sie nie odzwyczaje... :)) tylko zeby sie nie urodzila taka lelum polelum hehe chociaz biorac pod uwage to jakich ma rodzicow to ciezki bedzie o lelum :D

Czarnooka bardzo mi przykro, ze tak sie toczy u Ciebie nieprzyjemnie ale po deszczu wyjdzie slonce Kochana !! :*

Domik to Wam Malenka sprawila niespodzianke i grzeczna byla :-)) fajnie fajnie :D udana imprezka :))

Anke a moze bys do swojego gina zadzwonila i sie dowiedziala, hmm? Ciezko ocenic... Wg mnie krwawienie powinno byc obfite.

reklama
Czarnooczko myślę,że pomysł z wyprowadzeniem się jest dobry. Nie warto się męczyć w złym towarzystwie. :tak:
W poniedziałek m zaniesie nasienie na antybiogram czy jakoś tak. Żeby zobaczyć co to i czym leczyć. Obawiam się ureoplazmy. Nie robiłam badania na to :confused2:
Anke ja poplamiałam na brązowo już od terminu @ z przerwami. Potem zaczął się śluz czerwony a następnie stopniowo @. Nie krwawiłam bardzo tylko ze 3 dni dłużej niż w zwykły okres. Średnio bolał mnie brzuch. Jak przy @ i tylko 2 dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry