Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ANKE tak mi przykro tule Cię mocno:*
CZARNOOKA Ty to masz biedna przeżycia wyprowadzka to chyba będzie najlepsze wyjście. psychicznie odpoczniesz od nich. trzymaj się Kochana:*
SIHAYA gratulacje!!! ale mamy wysyp dziewczynek imię wybrane??
Domi Antoś cudny tylko chyba powoli kolki nam się zaczynają także muszę na jakąś dietkę przejść
u mnie ok i wiecie co za godzinę i trzydzieści minut biorę ślub mąż miał przełożyć na 10 a przełożył na 3 bo stwierdził ze tera ma wolne to nie będzie sie musiał z pracy zwalniać. Ciulowa data ale już trudno i rocznicę będziemy obchodzić 25 grudnia
Agacyndo dziękuję, to była taka nasza skromna uroczystość. Bardzo się cieszę ze nie robiliśmy wielkiej biby uz raz wyprawialiśmy a teraz to tak dla nas.
Noelle to była taka kameralna uroczystość tylko dla nas, w kościołku byliśmy tylko my i świadkowie. A potem girl ze świadkami i rodzicami, trochę wypili a dzisiaj mężulek mój odsypia:-). Jedno wesele już mieliśmy więc szkoda kasy na następne.