reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewuszki :)

ALG ogromne gratulacje!! Synuś jest śliczny :)
Domikcw kurcze współczuję strasznie tego, że Lenka musi się tak męczyć :( A masz możliwość iść do jakiegoś lekarza prywatnie? Bo to nie jest chyba normalne że każdy twierdzi że wszystko jest w porządku a maleństwo się męczy strasznie...
Agnieszko wszystkiego najlepszego na "nowej" drodze życia :) I ogromne gratulacje!!!!
Noelle dziecko anioł Ci się trafiło :) P.S co tak malutko zdjęć Nataszki jest na FB? Ja tu spragniona jestem oglądania tej ślicznej buźki :)
Pianko słodkie te Twoje dzieciaczki :) A tatusiowie to chyba tak mają, że się odgrażają ;)
Agacynda cudowny brzusio no i te żółte pazurki, mrrrrr :) A co do Chorwacji to zapytaj lekarza swojego, ale myślę że jeśli ciąża rozwija się prawidłowo to przeciwskazań nie będzie :) A jak tam jedziecie? Bo inna sprawa właśnie, że może Ci już być ciężko z brzusiem tak daleko podróżować no i te upały.
Asitko pomyśl, że Chanelce teraz lepiej jest, nie męczy się bidulka :(

reklama
Witajcie po długim weekendzie:)
U mnie minął katarowo-wyjazdowo-działkowo:)
M. kupił samodzielnie pierwszego bodziaka dla córuni;)
Jutro usg połówkowe i w zasadzie tyle u nas:)

Agacynda - Anielka:) bez dwóch zdań;) a o lelum polelum się nie martw:) moja babcia była Aniela i to była babka z jajami:D
U nas zostanie chyba jednak Nadia. M nie odpuszcza a ja w zasadzie tak się już przyzwyczaiłam, że ciężko byłoby mi zmienić na inne;)
Pianko aż serce rośnie jak się czyta o Twoim żarłoczku:) hehe:) super niech rośnie zdrowy, silny chłop;)
Noelle u Ciebie widzę podobnie:) mały łasuch;)
Domik Ty za to masz przeboje na całego:( a przecież już było lepiej, eh.. ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że w końcu Lence się unormuje:* żal kruszynki:(
Sailorku powodzenia z bakteryjkami. My też mieliśmy tego typu przeboje z tym, że to ja je miałam. Wszystko się wyleczyło na szczęście i jest dobrze:) A jak Twoje oczka??
Agnieszko gratulacje!!:)
Anke może zadzwoń do gin i skonsultuj??
Agacynda my 6 lipca do Polańczyka jedziemy. Fakt bliżej niż Chorwacja...;) ale i tak będę mieć akurat parę dni przed wyjazdem wizytę i na pewno zapytam gin czy nie widzi żadnych przeciwwskazań żebym jechała:) myślę, że jak będę się dobrze czuła, szyjka będzie ok itp to będzie ok:)
A Chorwacji to Ci taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zazdroszczę. Byliśmy w zeszłym roku i w tym znów bym pojechała i znów i znów. W chorwacji to ja bym mieszkać chciała. Jak w domu się tam czuję:)

Hej.
Mi od soboty sie rozkrecilo ale coraz wiecej ale mniej jak przy okresie. Ja w srode do lekarza ide mysle ze mi zrobi usg przy lrwqwieniu bo juz tak raz mialam i mam nadzieje, ze wszystko ladnie sie oczyszcza. No zobaczymy najwazniejsze ze cos sie ruszylo i nie bede musiala do szpitala na zabieg. Ja zaraz do pracy :-/. I od jutra dwa dni wolnego takze ja bede dopiero miala weekend vo mialam wolne tylko 1 i 3. Domi wspolczuje kurcze szkoda malej ze tak sie meczy a moze jakies badania byscie jej zrobili moze ma jakies bakterie w kupce i dlatego ja brzuszek boli. No nie wiem ja nie mialam takich problemow z Oliwka. Albo prywatnie do jakiegos lekarza dobrego. A moze dawaj jej koperek i rumianek do picia ?

Pokażę wam mojego przystojniaka małego jutro skończy trzeci tydzień :)
P1130005 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1130005 (Kopiowanie).jpg
    P1130005 (Kopiowanie).jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 101
Agniesiu cudo a nie chlopak :)))

Anke dobrze, ze sie oczyszcza samo...:*

Asitkoooo Kochanaaa, tule Cie :*

Sihayko ja tez uwielbiam Chorwacje, jade tam po raz 4 lub 5, nie wiem dokladnie, ale juz sie doczekac nie moge. nozkami tupie na wyjazd. Anielka zostanie. juz z A postanowilismy, za bardzo sie przyzwyczailismy. a Nadia ladnie :)) u nas jest zbyt wiele Dziewczynek, ktore maja tak na imie i wszystkie maja charakterki hehehe

Margociu jedziemy autem... 12 godzin. zastanawiam sie nad samolotem, ale strasznie sie boje samolotem latac, wiec nie chce na nerwy Anielke narazac. ale jedziemy z moimi rodzicami, wiec mysle, ze jakby co to zawsze pomoc bede miec na miejscu. no i juz sprawdzalam, ze najblizsze pogotowie mam niecale 6km od miejsca pobytu :)

wiecie co... pojechalam dzisiaj do siebie do szkoly, bo mojej uwadze kompletnie umknal fakt, ze nie oddalam indeksu i dzisiaj postanowilam oddac. minal miesiac od kiedy przyjmowali indeksy, wiecie ze mnie zawiesili? jesli chce rozwiazac sytuacje to mam jutro przyjechac do szkoly do pani dziekan wraz z podaniem o urlop dziekanski i zaswiadczeniem od lekarza ze jestem w ciazy i na zwolnieniu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj dziewczyny... ja nic innego nie robie tylko po lekarzach chodzę. i prywatnie i na nfz. w środę idę do neurologa. mała podejrzenie ma napięcia mięśniowego... nosz ***** mac!!! przepraszam za wyrazy, ale mamy dosyc już... jakby tego malo wszystkiego było to od kilku dni ma kolki:( rano i wieczór meksyk... kropelki i herbatki dajemy, ale szczerze efektów nie widzę. co rusz to majatek w aptece zostawiam...

przepraszam, że tylko o sobie:(
MARGOTKA pokaż brzusio:)
AGNIESZKA Antos cuuuudny!!!
AGACYNDA oooooo jakie wakacje super Ci się szykują. zazdroszcze:P
ANKE dobrze, że ominie Cię szpital. tulę:*
ASITA tulę:* pomyśl, że teraz Chanelka nie cierpi i patrzy na Ciebie tymi pieknymi oczyskami z góry:)
SIHAYA jutro znow bedziesz podgladac księżniczkę:) super. a jak Ty znosisz ciąże??

reszcie przesyłam buziolki:*

reklama
Domi biedaku,moja mała też miała straszne kolki i tu Cię nie pocieszę bo przeszły jej dopiero po 3 miesiącu, wiem co przeżywasz ja płakałam razem z córcią tylko że ona z bólu a ja z bezsilności. może ktoś Ci Lenke zauroczył..

u na też zaczynają się kolki pierwsza no za nami dzisiaj idę z Dominiką do lekarza na kontrolę to sie zapytam o coś na kolki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry