reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej hej...
mala.jest.tak absorbujaca ze dla mnie doba jest za krotka na.wszystko;-) Dopomina sie mala zainteresowania.Coraz dluzej czuwa a wtedy ktos czyms jej machac musi np.jej noga;-)

gosiak bo jak tu zdjecie zrobix jak ona.taka.ruchliwa;-) porusza.sie.niekiedy w takim tempie ze.jalby ja.czlowiek na.nogi postawil to by jakis maraton wygrala;-) a jak u Ciebie kochana?czerwiec za rogiem:-)

domik tak Ci wspolxzuje
U nas.dwie noce.z powodu kolek byly z zycia.wyrwane.Tylko nam kropelki pomagaja i poki co jest ok.Zreszta do tej pory nie wiem z czego byly czy ja cos.zjadlam czy to byla wina NANu.A dajesz herbatke z rumianku? u nas rozruszala ona perystaltyke jelit malej

agnieszko jaki przystojnaik:-) A co u ciebie?ty to aniolka chyba masz?nic nie skarzysz :-) hihi...cudowny jest.

agacynd trzymam kciuki zeby w szkole sie wszyatko ulozylo.Mogli sie upomniec o indeks a nie odrazu zawieszac.Co u Anielki?

Wy tu o wakacjach za granixa dla mnie poki co ogrod to chwila wytchniejia.A na wakacje to chyba nigdzie.Pozyjemy zobaczymy.

Anke tule.skarbie.Ale dobrze ze samo sie oczyszcza.

czytam dalej.sorry zabledy ale z telefoju pisze i z ssakiem przy cycu

reklama
Witam sie z rana :-)
Agnieszka Antek cudny :tak: zazdraszczam ;-)
Agacynda powodzenia w rozmowie z panią dziekan :tak:
Domikcw a może Lenke wykąp w czarcim żebrze??? bo może faktycznie ją ktoś zauroczył przez przypadek :-( trzymam kciuki :tak:
Noelle zazdraszczam grzecznej córci, w sumie to w ogóle, że masz już bobaska :-(
Życze miłego dnia :-)

asita tez bedziesz miec.Kochana glowa do gory:-/

mynia a jak sie udal wyjazd do twej mesliej polowicy?

ja mam takie zaleglosci ze glowa mala.Co tu u kogo? mamy jakas podejrzana?

sihaya chyba dobrze czytalam ze.tez coreczke miec bedziesz???gratki:-*
czarnooka wspolczuje sytuacji w rodzinie
ale.ty jestes silna babka przejdziesz i to

Noelle kochana niestety coraz bardziej w to wątpię, ale się nie poddaje :tak: teraz po tym cyklu jak pójdę do mojego gin. to spytam się mu czy nie warto podejść do IUI :tak:

Witajcie:)
Domik ciążę po ciężkich początkach znoszę teraz idealnie:) tzn nic mi nie dolega, brzuszek czasem zaczyna przeszkadzać ale ogólnie dobrze się czuję:) jedynie narzekałam tu kiedyś dziewczynom na spadek libido;) no i czekam i czekam z utęsknieniem kiedy to się zmieni hehe.
A Ty się trzymaj tam dzielnie:* wiesz to napięcie poza przyczynami neurologicznymi może mieć zaburzone przez problemy z brzuszkiem - pręży się, spina z bólu - a to powoduje, że Lanka uczy się nieprawidłowych wzorców, niewłaściwego napinania mięśni. Trzymam kciuki żeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agnieszko ale przystojniak!
Agacyndka z panią dziekan załatwisz i z głowy:) nie ma się czym martwić:) a co masz na myśli pisząc, że te Nadie charakterne, hm? mam się bać?:D heheh
Noelle dziękuję:) dziś dowiem się na sto procent, bo mam usg połówkowe na lepszym sprzęcie niż "zwykłe" kontrole. Choć na tym gorszym gin powiedziała, że na 99% dziewczynka więc tego się trzymam:) mam tylko nadzieję, że będzie tak grzeczna jak Twój aniołeczek:)

hej hej...

agnieszko jaki przystojnaik:-) A co u ciebie?ty to aniolka chyba masz?nic nie skarzysz :-) hihi...cudowny jest.

Noelle kochana nas też kolki dopadają pomału, muszę iść do apteki po jakieś kropelki bo puki co radziliśmy sobie jakoś bez, ale dzisiaj w ncy ały dał popalić także czas zacząć szukać ratunku

NOELLE u mnie po NAN mała się darła najwięcej. powód...NAN ma dużo żelaza i dzieci po nim brzuszki bolą. cherbatkę daję i rumiankową i koperkową.
ASITA A co to takiego?? pierwszy raz o czymś takim słyszę.
AGNIESZKA oby małego oninelo to dziadostwo.
SIHAYA a sa na to jakieś cwiczenia?? nie wiem co robic. boję się jutrzejszej wizyty:(

zauroczenie dzieciątka?? hmm... niby nie wierzę w takie cuda, no ale warto spróbowac. tylko co mam zrobic?? wodą święcona polac??:-D

dziś noc była ok. mała się nie darła i spała:) teraz fika pod karuzelą.

reklama
Domik wszystko zależy od przyczyny. Ćwiczenia oczywiście są i pomagają:) Daj znać jutro po wizycie to będę mogła pewnie więcej Ci napisać szczegółów:) Jeśli lekarz zaleciłby lub mówił o ćwiczeniach metodą Vojty to uciekaj;) Metoda owszem skuteczna ale dość ciężka dla dziecka, że tak powiem mało delikatna, a przy wzmożonym napięciu trzeba iść w kierunku rozluźnienia, wyciszenia dziecka a nie spinania go z nerwów - dziecko zamiast ćwiczyć, buntuje się, płacze, spina całe ciałko... więc jako alternatywa cud miód stanowi metoda ndt-bobath - polecam jakby co:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry