reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domikcw czarcie ziele to ZIELE OSTROŻENIA do kupienia w chyba każdej aptece i w tym należy wykąpać dziecko, jak będą pływać farfocle to znaczy, że ktoś Ci mała zaczarował, spróbuj bo to majątku nie kosztuje a może pomoże, mnie babcia też w tym kąpała jak byłam mała bo mnie ktoś zaczarował i darłam się wniebogłosy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
agacynda ja z córą bodajże w 32-33tc jechałam do teściów ponad 10 godz autem, dobrze się czułam, ciąża ok więc lekarz nie zabronił tylko kazał robić częste postoje i nospę mieć w pogotowiu jakby od siedzenia i ucisku brzuch zaczął boleć :tak:
Asita mój mąż stwierdził ostatnio że córce przed 21 urodzinami nie pozwoli piwa się napić :-D ech w jakim świecie on żyje? ;-)coś czuję że będę miała z nimi wesoło :-D ja też pierwszy raz słyszę o czarcim żebrze :szok:
Sihaya zaciskam kciuki za wizytę i czekamy na relacje z połówkowego :tak:
Agnieszko kiedy macie USG bioderek? bo jak dzwoniłam małego zapisać to kobita mówi że po 6 tyg dopiero a położna i dr z przychodni mówią że powinno się zrobić do 6 tyg najlepiej w 4 :eek: u nas przyszły tydzień intensywnie bo i szczepienie i bioderka no i w końcu moja kontrola u gin :-)
domik u nas na zauroczenie wosk przelewają na głową dziecka i patrzą co wyszło z wosku..:sorry:szwagra siostra przelewała nad synkiem i rogi jej wyszły a że mąż myśliwy to pozdejmowali wszystkie poroża ze ścian i pomogło... na 2 tygodnie...:-ptakże skuteczność 50/50 ;-)

Domik a nie dawałaś tego bebilonu pepti lub nutramigenu małej do jedzenia ? bo jakos nie doczytałam chyba :)

o jakież tu czary widze hah :D
ja tam w taki rzeczy nie wierze, choć czesto słysze od znajomych takie opowieści o zauroczeniu lub zaczarowaniu dziecka i ze niby potem jak cos zrobią to płacz mija, ale wg mnie to jedno z drugim nic wspolnego nie ma :D czerwonej kokardki trez nie nosze ;p ogólnie czerownego nie lubie i nic w domu nie mam czerwonego :D

a u nas czas leci, Maja pozła do przedszkola, Lena czasami płacze bo brzuch boli ale tylko czasem, jednak zdecydowalismy dawac jej sab simplex i zobaczyc czy zdziała coś wiecej niz bobotic :)

Hej :)

Agacynda zapytaj lekarza o zdanie i jedź na wakacje :) Zrelaksuj się, bo później już będzie ciężko :)

Sihaya daj znać jak po USG :) Trzymam kciuki żeby nic nie wyrosło między nóżkami :))

Domik a spróbuj może coś takiego co się nazywa kateter rektalny, poczytaj o tym na SkandProjekt - WINDI - Start - spróbować warto tak myślę :) Pytałaś jak się czuję więc powiem, że jakoś się toczę :) Ciężko mi już strasznie, nogi puchną i ogólnie wszystko boli ale daję radę :) Jutro może cyknę fotkę brzuszka dla Ciebie :)

Noelle widziałam zdjęcie malutkiej u męża Twego i powiem Ci, że Nataszka to cała Ty :) Te same oczy i usta - ślicznotka mała :)

Aguś Antoś jest przecudny! Mały przystojniak :) Jak tam z Domi u lekarza? Mam nadzieję, że już lepiej :)

Asitko zobaczysz, że będziesz miała dzidzię. Wiem, że łatwo się teraz mówi itd ale też w to nie wierzyłam a teraz już zostało mi tylko 29 dni do porodu. Także trzymam mocno kciuki żeby się udało, czy to naturalnie czy przez IUI.

Królewno super, że u Was wszystko w porządku :) To teraz masz troszkę spokoju pewnie jak Majeczka do przedszkola chodzi :)

No to my już po usg:) dziewczynka!! na 200%:)
Wszystko ok, prawidłowo się rozwija. Ma 421g i 15cm z drobnymi więc dodając do tego nóżki zgodnie z pomiarami kości wychodzi jakieś około 20-25cm babki:) Oczywiście dostaliśmy płytkę z całym badaniem więc będę sobie teraz włączać jak zatęsknię;) No i gin się śmiała, że mała modelka rośnie bo buzie na wszystkie strony nam prezentowała - pozowała;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry