reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta - racja:tak:
ja jakos kompletnie za alkoholem nie tesknie... moze dlatego, ze i tak codziennie sie czuje jakbym wypila butelke wina i byla na kacu gigancie????:-D

no i klotnia klotnie wywolala, jak sie dzisiaj popsztykalam z mezem to baaaaardzo zadko sie zdarza
ale czulam ze wybuchne.. czym bardziej sie rozkrecalam tym bardziej czulam potrzebe wykrzyczenia.. a potem jak usiadlam to ryczalam pol godziny takimi rzewnymi lzami ze pol podlogi zalane... pod koniec juz sie smialam sama z siebie...:sorry2:
te hormony mnie dobija!!

Sloneczko - inaczej jest jak sie mam mame i tesciowa co pomoze tak na serio..
moja mama w sumie jest kochana kobieta ale ona ma max tydzien czasu zeby przyjechac i.. niestety ale za bardzo sie wtraca w roznice wychowania Polsko vs Angielskie
np. wedlug niej moje dzieci ciagle chodza zle ubrane:sorry2:

a tesciowa?? nawet nie zadzwonila pogratulowac ciazy ani nie zapytala ani razu jak sie czuje... ale to nic nowego.. cala ciaze z Piotrkiem nie odezwala sie ani razu:-(
coz... sama sobie klody pod nogi tym zachowaniem stawia...

reklama
Hej dziewczynki

Tili rany wykonczysz sie idz kup cos na te wymioty bo mozesz miec pozniej problemy z zoladkiem przerwaniem przelyku niedomykaniem zastawki itd... Jesli moga ci cos dac to bierz...

Akuku moj Adasiek jak sie urodzil to od porodu do 20 na wieczor spal zostal wybudzony zjadl i dalej spal do 8 rano..znow obchod zjadl i spal do 19 i tak 3 doby a mnie jak cycki nabrzmialy wywalilo mi nawal pokarmowy..ze wsciec sie chcialam.. Wtrdy dali mi wszystkie dzieci na sali do karmienia bo nie bylo laktatora:/ i tak mu zostalo mial staly czas dnia i nocy i na szczescie tak funkcjonuje...
Pisalas o pouczaniu cie przez chlopcow jezyka..u nas teraz to samo..moj maz mowi a Adasiek go poprawia:D
A i po co tempke ty mierzysz ciesz sie testami a nie zamartwiaj na zas!!!!:D

Co do tesciowej to ja bym mogla ksiazke napisac!!! Na szczescie teraz rok od smierci tescia gdzie zostala calkiem sama bez nas zmienila sie:) i w nadgrode zaprosilismy ja do nas na miesiac i pozniej ja ona i Adasiek jedziemy do polski:)

Tili ja za alko tez nie przepadam,ostatnio pilam piwo z zeszle wakacje I to tylko wzielam lyczka bo nie mialam ochoty a zeby nie wylac go to maz zrobil kurczaka na piwie :-D

Ja na tesciowa nie moge narzekac bo nie wtraca sie w nasze sprawy ,ogolnie mam zlota tesciowa :-)

Kamilko a w jakim miesiacu bedziesz w pl ? Pytam z ciekawosci...mnie troche przeraza 18 godzin w trasie ,z drugiej strony wiem ze napewno przez kilka lat mnie tam nie bedzie no i chce odwiedzic grob mamy no I zobaczyc sie z siostrami,bo tesknie za nimi :-)

ja jade w Sierpniu do Pl
wyjezdzamy 3 albo 4 sierpnia, tez autem

zrobilam jak polecilyscie, obnizylam siodelko na maxa i Olivcia nauczyla sie dzisiaj jezdzic na 2 kolkach :) jak przyszlymsy do domu od razu zadzwonila do taty i sie pochwalila ;-)
poszlo szybko i sprawnie, nawet sie nie spodziewalam:tak:

teraz Piotrula.. ale moze za rok:-D

Tili no ja tez w sierpniu tyle ze 1-go a do jakiego miasta jedziecie ?

Super ze Oliwka jezdzi juz na dwoch kolkach ,zdolna dziewczynka z niej ;-)

tili no właśnie już dawno miałam Cię zapytać czy jesteś ze Świnoujścia bo widziałam na Facebooku, że chodziłaś tam do liceum.

Świnoujście to prawie jak mój drugi dom, od 2 do 15 roku życia spędzałam tam KAŻDE wakacje, jeździłam tam z dziadkami, tam mieszka siostra mojej babci, jej córka czyli moja ciocia i moje kuzynostwo. :-)

teraz już rzadziej tam bywam ale za to oni częściej przyjeżdżają do nas, teraz mają przyjechać na ten długi weekend koniec maja- początek czerwca, nawet śmiejemy się, że skoro my nie jedziemy do Świnoujścia to Świnoujście przyjeżdża do nas! :-D

co do naszego stażu to małżeństwem jesteśmy ciut ponad 9 miesięcy ale razem jesteśmy 6 lat.

kurde, los jest jednak mega złośliwy, jak w poprzednich cyklach codziennie rano zaklinałam tempkę by skoczyła i pięknie rosła to dziś rano mierząc temperaturę myślałam, spadnij, spadnij bo inaczej będzie mi szkoda, że owulacja się zmarnowała, bo przez te nasze sprzeczki i ośle upory nie było przytulanek...

no i co? złośliwa tempka poszła jeszcze bardziej w górę :wściekła/y:

reklama
Karola widzisz nie warto sie klocic, w takim razie ttzymam kciuki za nastepny cykl, oby owu byla o czasie :-)

Tilli gratulacje dla Olivci :-) ja dzis Victorka uczylam na biegowym :-) poprosze m by zdjal kolka bo on chyba woli pedalowac :p a specjalnie biegowy kupilam.
A Alex sie naucz na rolkach dzisiaj, jezdzi jeszcze asekuracyjnie ale sam, jak sie przewroci to potrafi wstac.
A tez myslalam ze zajmie mi dluzej :p tak to jest dzieci szybko wszystkiego sie ucza, szybciej niz my myslimy :p

My w lipcu na wakacje jedziemy autem, pewnie polska, lazurowe wybrzeze i bedziemy smigac gdzie nas wywieje :p
To bedzie ok. 14 tyg. Wiec no mam nadzieje ze strasznych mdlosci miec nie bede, zreszta ja prowadzic nie bede wiec bede kimac w aucie :p Alex i Victir sa bardzo grzeczni w aucie :-) ladnie siedza, ogladaja bajki, ksiazeczki, bawia sie zabawkami :-) tylko mamy stopy na siku i jedzenie hehe
Wiec bardziej sie martwie jak ja bede sie czula.
Najwyzej zostaniemy w jednym miejscu na caly urlop, nie bedziemy sie tak przemieszczac.

A mnje cyce bola wiec to dobry znak :-) chyba jednak polece do pl, zrobie sobie to usg, najwyzej w czerwcu znowu zrobie.
Bilety mam zamowione wiec nic nie trace...

Dzis bylismy na car boot sale i kupilam duzo fajnych rzeczy :-) nawet wozek widzialam juz, ale powiedzialam sobie ze nie teraz nic nie kupuje, czekam na plec :p hehe
kupilam Vikiemu rowerek biegowy za 15f
Rolki alexowi nowe za 5 f no strzal jak nic. A jeszcze sie rozmiar zmienia wiec troche ich pouzywa :p
Zabawek kilka jak zwykle
Ciuszki dla Victorka :-)
Gre do xbixa za cale 3 f a w sklepie ponad 20 hehe

Jeszcze szukalam fotelikow samochodowych takich zwyklych poddupnikow z plecami :p
Ale nie bylo.
My mamy teraz 3 auta i musimy przekladac foteliki... A sie smieje ze potrzebowac bedziemy niedlugo 6 fotelikow hehehe
Bo Jarek zawozi dzieci ja odbieram.. Wiec obydwa auta musza miec foteliki hehe
Tak wiec sklep normalnie hahaha

Do góry