reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Karola owu na pewno tez będzie. Widzę, że w tym cyklu będzie wszystko co się da, więc musi się udać :tak:
Ja biorę tylko wiesiołka, na razie po dwóch cyklach (albo już trzech :eek:) nie widzę różnicy, no ale daję mu jeszcze szansę :tak: I do owu łykam :tak:

Lamorela jeszcze się nie przywitałam, więc teraz to robię :tak:
Pisałaś, że studiujesz informatykę to muszę Ci powiedzieć, że jesteśmy z jednej branży :tak: Ja już studia co prawda zakończyłam jakiś czas temu, ale chętnie bym wróciła na nie. Może nie do programowania, ale coś by się znalazło ;-)

Tak sobie siedzę i patrze na tą naszą listę i mam nadzieję, że wszystkim nam się uda.
W sumie wierzę w to, że się uda. Fajnie by było gdyby czerwiec okazał się cudownym miesiącem bez pojedynczych krech....

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

reklama
Cześć kochane ;-) Jak leci? Ja wczoraj was tylko czytałam,ale nic nie pisałam,bo wena mi gdzieś zwiała.:zawstydzona/y: Ogólnie jest ok,bez zmian,z tym,że...wczoraj mnie bolał lewy jajnik,a dziś od rana pobolewa prawy....:szok: Co to może być? Objawy wcześniejszej @? Owulka? "Obcy 6" w moich jamnikach...tfiu,jajnikach??:eek: Bo sama nie wiem ile ten cykl z kolei będzie trwał,liczę na działanie niepokalanka,którego regularnie piję...ale wiadomo,pewności ani gwarancji nie ma.:no:
Zaraz wrzucam się do wanny,bo wczoraj wieczorkiem nie miałam już siły,potem ogarniam kuchnię,idę na zakupki, gotuję spaghetti bolognese (już od kilku dni za mną łazi),zrobię pranie i...mogę odetchnąć. A,no i jeszcze wieczorem młodą do wanny muszę wrzucić.:happy:
U mnie piękna pogoda,w Polsce pewnie też,więc na pewno większość z was gdzieś wyjechała albo po prostu rozkoszuje się latem.I dobrze.:tak:

Witam i ja. Wczoraj przeżyłam moją pierwszą migrene- coś strasznego!!! Na wczorajszym teście owu piękne tłuste krechy, więc dzisiaj bara bara. :)
Witam nową straczkę - wiecznie. Napisz coś więcej o sobie. Jak się nazywasz, skąd jesteś :)

Miłego dnia kochane :*

Dzieńdoberek! :-) Jestem z majówek. Chcę się dołączyć bo na majówkach już rzadko która z dziewczyn się odzywa, a widzę, że są na czerwcówkach. Więc będę teraz oba fora odwiedzać :tak:

Pozwolę sobie wpisać się na listę ;-)

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki :tak:.

Witam wszystkie nowe koleżanki i te z maja również;) cóż oby czerwiec był dla nas szczęśliwy:) Ja osobiście postanowiłam wdrożyć kilka wspomagaczy. Może jakiś suplement dla mnie i dla M, testy owu no i na 17 umówiłam się do lekarza-poproszę o skierowanie na badania hormonów-tak dla pewności czy wszystko z nimi ok.

U nas śliczna pogoda. Pora więc w końcu odpędzić złe myśli po nieudanym maju.

hej dziewczyny moje starania o bobaska zaczely sie 2 miesiac, 10-11.06 termin @ ,mam nadzieje ze nie przyjdzie i bede miala okazje zrobic test .Czuje ze jednak nic z tego nie wyjdzie nawet mnie piersi nie bola :/, chociaz zawsze przed @straszne bolaly. biore d*phaston sadzicie ze on powoduje ze mnie nie bola? nie mam zadnych objawow ciazowych, czasami tylko cos mnie ukluje z boku a tak cisza, ech czuje ze nie mam co sie ludzic :(

heja, ja tez wczoraj czytalam ale pisac mi sie nei chcialo. ogolnie padam na twarz bo bylam u mneiw szkole na festynie dla dzieci i zaraz po nim w zlobku z synkiem tez na festynie i bieganie za dzieckiem przez 5 godzin... ale se mlody wyszalal, pierwszy raz byl na takim dmuchanym zamku, prawie sie poplakalam jak go widzialam takiego szczesliwego:)

ewka widze, ze test mamy w ten sam dzien robic:) ja bylam wczoraj w galerii han i kupilam test i juz dzis chcialam go zrobic ale rozsadek zwyciezyl;)

reklama
Cześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam ale miałam straszny tydzień. W czwartek miałam pogrzeb koleżanki, jeden z najsmutniejszych dni w moim życiu. Spłakałam się strasznie. Ale już mi lepiej.Dużo lepiej...
U mnie po dwóch miesiącach brania niepokalanka widzę wielką różnice w moim cyklu. Jest 11dpo a ja nie plamię!:-) Więc mam nadzieje, że progesteron poszedł w górę. Więc juz nie mogę się doczekać @ i nowego cyklu. Ten niestety poszedł na straty...
U mnie piękna pogoda. Jutro jedziemy nad morze:-).

Do góry