reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam się i uciekam, bo jedziemy kupić G buciorki w końcu :-)

Potem zaczynam wieeelkie pakowanie, bo jutro jadę sama z G na działkę, a w piątek wyruszamy stamtąd nad morze. Na działce przeważnie zasięgu internetowego brak, więc pewnie będzie mnie tu mało, no, a potem wywczasy. Także lachonki moje, będę wpadać w miarę możliwości.

mlodak - no to zdrowia dla Grubcia i oby szybko mu przeszło!!

Iwon - śniłas mi się dziś!!!! :-D:cool2: szłyśmy jakimś parkiem i nagle zza drzew wyłonił się pięęękny widok - plac z kolorowymi kwiatami!!! fantastycznie to wyglądało i jak to zobaczyłam to zaczęłam krzyczeć - Iwon Iwon musisz to zobaczyć!!!!! Nigdy nie sprawdzam sennika, ale tym razem sprawdziłam: znaczenie często seksualne :-):-D, dobre zdrowie, sukces, wiele dobrego :-)

nooo!! to tym optymistycznym akcentem życzę miłego weekendu.

reklama
Aga daj znać jak Antoś?

kurcze ale puchy:-( szkoda, że nie mam czasu wieczorami z wami posiedzieć:-(

hej mamuchy. Nie miałam kiedy wejść na kompa. Wczoraj wieczorem pofarbowałam sobie sama włosy :-D Wyszło nawet nie źle :tak:
Upały okropne Kubulek śpi teraz dwa razy dziennie znowu raz długi przed południem i po południu ok pół godziny. Próbuje sie wreszcie zmobilizować na zrzucenie brzucha ale nie mogę. Nie lubie się pocić a bez tego sam nie spadnie. mam do wyboru do końca życia chodzc w szerokich bluzkach i odpowiadać na pytanie czy znowu jestem w ciaży czy wejść w bikini i jechać z małym nad morze ;D ale dylemat. :-D

Dziewczyny, ja też bym chciała mieć więcej siły i energii, ale niestety nie daję rady... Za dużo tego, naprawdę...

W dodatku szukam opiekunki dla Moniki od 9 sierpnia, bo jej opiekunka jedzie na wakacje... od września też się nią nie zajmie bo wraca do pracy... I tak o, lipa... Chociaż jestem jej bardzo wdzięczna, że zgodziła się zostać z nią te kilka miesięcy. To dla nas była ogromna pomoc...

właśnie się położyłam żeby Wam odpisać, bo Monika śpi i sama komara przycięłam na jakieś 10 minut
wychodzi zmęczenie i niedospanie
jeszcze muszę ugotować obiad dla nas i zupę dla Moniki bo ostatnia została i w lesie jestem :p

Ale byliśmy już na spacerku - fajny wiaterek jest :D i nie ma aż takiego upału :) No i po obiadku jak już go zrobię (dzisiaj tortilla mięsno-warzywna) to znów na spacerek :) a raczej na plac zabaw :)

Aga tempka spadla? Zdrowka.

Mloda oby leki podzialaly. Jak Grubcio dzisiaj?

Zaza nie lam sie ja tez jakos wieczorami ostatnio nie siedze.

Munka milego urlopu :)

Papitka a jaki kolor wybralas? Ja mam faze na braz popielaty, ale przy moim naturalnym zawsze mi wylezie ten cholerny rudawy odcien :/

Rysica dobrze, ze chociaz weekend wolny - moze uda Ci sie troche odpoczac.

Kurde u nas upal niemilosierny. Sloneczko piekne, ale nie ma co na plaze ruszac bo w weekend to cialo przy ciele :p No i nie ma gdzie zaparkowac. Jak mlody sie obudzi to idziemy do znajomych - oni maja ogrodek i basenik dla dzieci - sama tam wleze ;)

hej laski :-)
wczoraj po pracy nawet was doczytałam ale już nie miałam siły żeby coś skrobnąć :sorry: dziękuję wszystkim za odpowiedzi o warzywkach itp.
młodak oby Grubcio szybko stanął na nogi &&&
Rysica obyś szybko znalazła jakąś fajną opiekunkę &&&
Muńka bawcie się dobrze i pięknej pogody życzymy :tak:

co do bobu to ja uwielbiam!!!

Hej, młody wczoraj miał tylko to 39tem noc spokojna, ale dzisiaj jest mega maruda, a najgorzej, ze nie wiem jak mu pomóc- czasami mam ochotę wyć razem z nim :( w takich chwilach ciężko jak się jest samotnym.

Bób też lubię i Antkowi posmakował, ale tez nigdy nie dawałam cukru.

Hej, ja na szybko. U nas leje, sciana wody.

Bób aby nie smierdział gotuje się w wodzie z dodatkiem cukru a sól dopiero po połowie czasu gotowania. Ale mi i tak smierdzi :) Co nie znaczy ze nie lubie :)

Ide konczyc zapiekanke.

Paaa

reklama
Nie ma. Tego cukru ja daje płaską lyzeczke na garnek wody.

A i środek działający na paskudne krwiopijce latające - esencja waniliowa, olejek waniliowy ten taki do ciasta za 1 zł z groszami. DZIAŁA. Tysia jest pogryziona tylko na głowie bo nie wpadłam na to aby jej włoski też posmarowac. Minus taki że się pachnie jak ciasto ;) a i trzeba tak co godzinę smarowac. Ale nie zra ;)

Do góry