reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ulika mnie przeraża myśl że moje piersi mogą znacznie się powiększyć, ponieważ nie jestem wysoka 163 cm i ok 68 kg wagi, optycznie strasznie powiększa mnie mój wielki biust (70 HH), o wagę się tak nie martwie jak właśnie o biust:sorry:Ale co tam! Biust zawsze mozna zmiejszyc, jedni biora kredyt na samochod, a inni - na biust:-D

reklama
doska mnie w ciąży piersi nic nie ruszyły :confused2: a tak jak ulika nie mam się czym chwalić :szok: podczas karmienia faktycznie urosły i wreszcie byłam zadowolona, chyba jako nieliczna z mam karmiących, bo miałam takie jędrne C, niestety jak przestałam karmić z mojego mojego wymarzonego C zrobiła się dolina jak przed ciążą :confused2: chociaż dużo osób zapewniało mnie, że po karmieniu biust zostaje na zawsze o rozmiar większy, na co durna liczyłam :crazy: ale są dziewczyny, którym piersi rosną już podczas ciąży, więc to pewnie jest bardzo indywidualna sprawa.

a może byś musiała zmienić kocyk kotkowi ??

moja nie sika w domu, nigdy jej się to nie zdarzyło. Niestety ostatnio odwiedzają nas obce koty, a dokładniej kocury, moja jest wysterylizowana ale te kocury przychodzą szukać jedzenia (raz moja mama wystawiła jakieś resztki i się towarzystwo rozochociło), przychodzą i sikają (znaczą teren) na drzwi, na schody, moja Rufi się wścieka a my też się wściekamy bo śmierdzi :wściekła/y:

lamorela fajne mebelki aczkolwiek ja gustuję w ciemnych. Jutro cyknę Wam zdjęcia mojego salonu (jak go ciut ogarnę, hehe) ;-)

ps. też mam rolety noc- dzień :-D

ulika wiesiołek możesz zacząć brać kiedy chcesz, ja zaczęłam w połowie poprzedniego cyklu. Ważne tylko by brać go TYLKO do owulacji, po owulacji się go odstawia bo może powodować skurcze.

Hej dziewczyny, czy mogę dołączyć do was? :-). Jestem niby nowa, ponieważ już wcześniej byłam na staraczkach, ale musiałam na jakiś czas zniknąć (pewne miłe osoby z mojego otoczenia interesowały się moim życiem) i usunęłam swój profil denerwowało mnie to podglądanie i troszkę żałuję, że tak zareagowałam ale cóż mówi się trudno. Przygarniecie mnie? ;-)

Właśnie przeczytałam kilka stron, które naprodukowałyście i już sama nie wiem co miałam napisać :-)

Chyba też zacznę brać ten wiesiołek. Bo ja w ogóle nie wiem jak obserwować śluz :/ Jak się kochamy wieczorem to rano i nawet jeszcze do wieczora widzę tylko spermę, więc nie jestem w stanie określić mojego śluzu :( Dziś jakoś miałam mokro, aż po pracy miałam całą wkładkę w śluzie, a od przedwczoraj się nie kochaliśmy.

Co do testów owu, to ja zamówiłam te same co właśnie Moniqaa z marcówek, z allegro i powiem Wam, że dla mnie są ok, mam zaznaczone w cyklach na ovufriend, kiedy robiłam i mniej więcej wtedy wyznacza mi owulację.

Co do wagi to mam 171cm wzrostu i ważę ok 58-59kg, przytyłam ostatnio ze 2-3kg. Zresztą dla mnie mogę być i grubsza, tylko bardzo chcę już być w ciąży i urodzić zdrową dzidzię :-(

U mnie co druga znajoma ma już dziecko i jak wstawiają zdjęcia na fejsa to się napatrzeć nie mogę, wczoraj jedna wstawiła takie fotki, że się poryczałam - dosłownie!!!!!

Cześć kobitki, ale się rozpisałyście :-) mam tutaj co czytać ;-). Temat piersi? Hmmm oj chciałabym mieć do dzisiaj takie piersi jak miałam w ciąży. Też jestem szczupła 174cm wzrostu i piersi malutkie :-(, ale jak zaszłam w ciążę to miałam rozmiar większę, a jak urodziłam to o następny rozmiar mi się powiększyły :tak:. Po 3 latach karmienia piersią co mogło z nich zostać? Wróciły do stanu sprzed ciąży i na pamiątkę niewielkie rozstępy ;-).

Boćki mi nic dobrego nie wróżyły :-( test negatywny, @ brak.

Witaj Mimimoo.

Cześć dziewczyny!

Karola oj znam ten smród kocich siuśków!!!Nienawidzę go!!! Bleeee. A mój mąż ma tak wyczulony nos, że jak poczuje ten zapach to by strzelał z wiatrówki do każdego kota! Chociaż oboje jesteśmy wielbicielami kotów, to tego zapachu nie możemy znieść. Nasz Tiger jest wykastrowany.

Lamorela ładne mebelki!

Ja dziś nasiusiałam na test i wyszła jedna kreseczka:-(. Jestem dzień przed @ ale dalej mam nadzieję.

A jeśli chodzi o biust, to ja w ciąży nie zauważyłam żeby jakoś super urósł. Przy karmieniu tak ale może jeden rozmiar. Za to teraz, w tym cyklu mam tak opuchnięty, że wypływa ze stanika:szok:

Ewcia to jedziemy na tym samym wózku!!! U mnie też negatyw dzisiaj!

Ostatnia edycja:
ewka, żabucha witajcie w klubie, u mnie też I kreseczka :baffled:

no ale ja niczego innego się nie spodziewałam, zaliczyłam falstart ale ciśnienie ze mnie trochę zeszło i teraz może grzecznie czekać :-D

karola, żabucha u mnie niby dzisiaj już 15dpo a @ nie widać :-( zaczynam się martwić czym to jest spowodowane. Brzuch na @ nie boli tylko jakoś od 2 dni jakbym miała kolki w prawym boku pod żebrem. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Poczekam jeszcze, może @ pobłądziła i nie może trafić :-D

reklama
I ja się witam ze złą wiadomością.... u mnie też jedna kreska ale @ brak.... w poprzedniej ciąży testowałam tydzień po spóźniającej się @ i wyszła druga kreska bardzo blada, więc liczę na to, że i tym razem na razie jest za mało tego hcg i test pokazał jedną krechę :-D nie no.... pewnie niedługo @ zawita... albo prędzej moje cycki eksplodują :p do tego pobolewa mnie brzuchol, dokładniej to kuje prawy jajnik ;p

Co do cycków w czasie ciąży i po.... to mnie nie zmienił się rozmiar... mam takie jak przed ciążą

Do góry