Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anija na pewno jak będziesz odpoczywać to będzie dobrze i chyba już nie ma sensu wracać do pracy... W końcu dziecko najważniejsze!!
A jeśli o laktator chodzi to już sama nie wiem czy kupic czy nie bo jak widać jednym Mamom jest potrzebny innym nie i nie wiem do których ja będę należała. Póki co nie kupuję, w końcu jeszcze 3 miesiące.

Najbardziej się wierci, kiedy jestem w większym towarzystwie
Będzie z niego towarzyski chłopak
Poza tym późnym wieczorem jak się położę spać i rano jak wstaję mój maluszek zaczyna buszować
Czyli po staremu 

Ja chyba tez oleje. w garnku mozna wygotowac i bedzie tez dobrze ,albo w microfali . a ten sprzecior to zajmuje mnustwo miejca i nie nalezy do tanichslterylizator ja olalam
przeciez wrzatek tez daje rade ;-)