reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

a mnie boli nie kość ogonowa tylko ta kość która jakby "kończy" prawą nogę. czasami boli tak bardzo że mam wrażenie że nie będę mogła chodzić. :baffled:
poza tym ostatnio często bolą mnie nogi na zmiane pogody <mam tak od zawsze, ale wcześniej brałam tabletki przeciwbólowe, a teraz nic:no:>:eek:
Miloku, też czuje sie ociężała i podobnie jak Wy chciałabym żeby był już marzec. choć nic a nic jeszcze nie kupiłam:szok::szok::szok: ale będzie jazz, nie wyrobie sie!!:szok::baffled:

reklama
Justin jak dasz rade z kas to dasz rade z zakupami .
wszystko na miejscu w sklepach maja i tak naprawde mozna obkupic sie we wszystko w jeden dzien.

No to jak dziwczyny zaczyna nam sie marudzenie i narzekanie.
jakos tak szybko to 6 miesiecy zlecialo a ta koncowka ciagnie sie i ciagnie juz teraz.
ja niechce narzekac ,ale komu mam pomarudzic jak nie wam ,ktore tez tak czujecie i moze szybciej mnie zrozumiecie.

Mam kolezanke ktoraa tez na marzec ma termin i rozmowy z nia nie nastrajaja mnie dobrze. ona zawsze byla straszna panikara i paranoiczka i jak z nia gadam to potem przez nastepne 2 dni po mam wielka glowe od myslenia o niepotrzebnych zmartwieniach.

Np dzisiaj przslal mi liste bakrerii ktore mzna zlapac na silowni , basenie i innych kompleksach , gdzieludzie sie poca.nie popadajmy w paranoje.Wszkole rodzenia tez sie kobiety poca wiec co nie powinnysmy tam chodzic bo to siedlisko bakterii, bezsensu:-D :-D :no: :no: :no:

Ja ide na baseni do szkoly

Miloku takie rozmowy to naprawde mogą o schizy przyprawić ;). Skoro te bakterie na nas wszędzie czyhają to najlepiej się jak Michael Jackson w jakis namiot tlenowy zaszyć ;). W końcu skoro są to zawsze tak było i nie ma co przesadzać z obawami. Ja osobiście obawiam się nieco basenu bo sama kiedyś (chyba tam) załapałam grzybicę ale to był basen na uczelni i dość dawno temu więc może nie bardzo pilnowali zasad higieny. Tak czy owak teraz na basen nie chodzę. Ale nie wiem jak można się czegoś nabawić np. w szkole rodzenia!!?? To równie dobrze można coś załapać w sklepie czy kościele... ;).

Niech ta Twoja koleżanka - panikara wyluzuje ;)

Dokaldnie dokladnie.Ja juz jej to mowilam,bakterie sa wszedzie i jak bedzie mialo sie cos zlapac to nie istotne jak badzo bedzie sie uwazalo to i tak sie to zlapie.ona juz taka jest ,tylko ze po kazdej rozmowie z nia ja odchoruje:-( :zawstydzona/y:

Ja nie mam nic przeciwko bo mysle ze w tych basenach jest tyle chloru ze nie ma prawa nic sie tam rozwijac, a jak do tej pory nic nie zlapalam to chyba juz bedzie spoko.
a basen nastraja mne na caly wieczor i nastepny dzien wiec bede sie starala chodzic , tym bardziej ze pomaga na plecy:tak: :tak: :tak:
i polecam ,no chyba ze ktos wrazliwszy i juz cos kiedys zlapal to nie wiem czy bym w takim wypadku poszla:baffled: aloe chyba nie
A jak nie ma przeciwskazan to polecam

Melanie czyli co myslisz ze to te hemoroidy juz ise zaczynaja i to wlasnie kosc ogonowa boli.:-( :cool2:

A wzgorek jeszcze mnie nie boli ,ale ty mala i drobna jestes to pewnie sie rozszerza wszystko:nerd: :baffled:

wcale nie jestem taka mała :wściekła/y:;-)
aaa słyszałam, ze czasem laski narzekają na kość ogonową :tak:
mnie na szczescie narazie nie boli
ale...
kiedys jak jezdziłam intensywnie na rowerze na spinnie, to sobie narobiłam :-(
kosc ogonowa bolala mnie ponad pół roku :szok::-:)-:)-:)-(
masakra

Dokaldnie dokladnie.Ja juz jej to mowilam,bakterie sa wszedzie i jak bedzie mialo sie cos zlapac to nie istotne jak badzo bedzie sie uwazalo to i tak sie to zlapie.ona juz taka jest ,tylko ze po kazdej rozmowie z nia ja odchoruje:-( :zawstydzona/y:

:-D:-D:-D a nawet jakbys złapała bakterie to co takiego strasznego :confused:
ja chyba własnie złapałam ale nie wiem gdzie :confused:
i nie zamierzam na nie umierac :-D

strasznie mnie wkurzają takie głupki jak ta koleżanka
sori :-p ale głupia jest i tyle :-p

Mel i jak zyjesz :-D :-D :-D :-D

tak jak teraz siebie chowa pod kloszem ,to puzniej dziecko tez tak bedzie chowala i bedzie malego zdechclaka miala.:no: :no:

reklama
Jezu dziewczyny jakogo mam nerwa:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Najchetniej to bym mojej siostrze przywalila i udusila i zdeptala i jeszcze na nia naplula.jak ona mnie dzisiaj wku.........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry