centka i
ewka ja tez z Bydgoszczy
ale tu sie wesolo zrobilo, teraz
ailatan mnie rozbawilas dzikami

moj ma problemy ze sluchem wiec czesto nam takie smieszne teksty wychodza.
Mimimoo a dlaczego myslisz ze owu sie rozmyslilas? robilas testy?
Leemonca ja bym nie zaciagala meza na przytulanki jak jest zmeczony bo i tak malo z tego wyjdzie...
madziolina i
ailatan ja duzo szukalam informacji na temat latania w ciazy i wiekszosc zrodel ktore wydawaly mi sie najrzetelniejsze stwierdzala ze w pierwszych miesiacach nie powinno zaszkodzic.
karola juz teraz lepiej sie czujesz? jak przeczytalam ze komentarze o ladnym wykresie tylko poglebily Twoje rozczarowanie to az mi sie glupio zrobilo, bo wiem ze sama Ci tak pisalam. sorry. wakacje dobrze Ci zrobia. czy owu przypada w ich trakcie?
Arcala teraz mam plan na piatkowe testowanie, ale jak juz zupelnie nie wytrzymam to czwartek

a Ty w koncu jutro bedziesz testowac? wrzucaj od razu informacje albo zdjecie, nawet jak bedzie tylko cien cienia

a test in vitro to praktycznie kazdy domowy.
madziolina i
Arcala kwas foliowy naszym panom tez jest potrzebny i z tego co wiem to jest w skladzie wiekszosci zestawow witamin na poprawe zolnierzykow. przynajmniej w tym, ktory moj bierze.
madziolina i
Arcala w sierpniu bede w Warszawie i chcialam porozmawiac z jakims ginekologiem w Pl. znacie jakiegos gina godnego polecenia? najlepiej prywatnie bo nie mam czasu czekac.