reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Fotki-moze ci sie spodoba
DSC_0815.jpg

DSC_0816.jpg

DSC_0817.jpg

reklama
To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.

oooooooo! ja też byłam na ślubie mojego brata 11.07! :szok::szok::szok: ale my nie mamy siostry olicy :eek: no chyba że tata nic nie powiedział :cool2:

aż mi ciary przeszły :rofl2: wrzucę może fotę z mojej sukienki ..

Musze teraz odpowiedni program w pralce znaleźć żeby dobrze wypłukać.
A prasowanie mnie przeraża - nienawidzę!!!!Ktoś do pomocy??? hihi

hmm.. ja tam programom nie ufam, i po prostu jak się pranie skońćzy, nastawiam jeszcze raz płukanie :tak:
a propos prasowania - prasuj tylko po lewej stronie :-D to będzie szybciej i całkiem skutecznie..

Justi takie małe ciuszki się super prasuje-zobaczysz sama przyjemnosć, nie to co prasowanie męskich koszul :-D
Niestety nie zgodze się :cool:
Mam uczulenie na żelazko i koniec. Wczoraj zmusiłam sie do wyprasowania pierwszej partii ciuszków ale szczerze zastanawiam się czy/jak długo tak pociągnę...
Nie cierpię praoswać i już. :confused2:

oh a ja dzis wstawalam chyba ze 100 razy do wc a to przez to ze przed snem pol butli liptona zielonego wypilam tak mi smak pasuje ze szok ciagle bym pila i ejszcze zimny mniam... hehe ale dzis juz dam se spokój moze uda sie raz wstac hehehee

reklama
Do góry