Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi mi też nie działa. To samo się wyświetlaA ten drugi link wam nie działa też? Bo ja go widzę nawet jak jestem niezalogowana
Mi zniknęły powiadomienia z tego wątku całkiem... Nawet na swoim profilu nie widzę rzeczy, które tam pisałamMi działa każdy link i z aplikacji, przeglądarki i z komputera nawet. Może otwórzcie przez powiadomienia?
mnie nie. Dostałam takie powiadomienie ale jak wchodzę to jest ze nie mam uprawnieńA ten drugi link wam nie działa też? Bo ja go widzę nawet jak jestem niezalogowana
NieOznaczyłam was, widzicie, ze gdzieś jesteście oznaczone?
Jesteś na telefonie? Jesli tak, to czy możesz wejść na wątek z poziomu komputera/laptopa?
ja też nie mam żadnego powiadomienia, nic nie widzęOznaczyłam was, widzicie, ze gdzieś jesteście oznaczone?
Tak, jestem na telefonie. Na komputerze niestety nie mogę na razie sprawdzićJesteś na telefonie? Jesli tak, to czy możesz wejść na wątek z poziomu komputera/laptopa?
Ja na tablecie sprawdzałam i też nic nie mam.Tak, jestem na telefonie. Na komputerze niestety nie mogę na razie