reklama
Ja to wiem, tylko w Białymstoku ciężko o dobrego lekarzaZnajdź lekarza, który to ogarnia. Znam ginekologów, którzy zapisują encorton przy staraniach o ciążę i prowadzą potem w ciąży na tym leku. To nie jest tak, że lykniesz kilka tabletek od koleżanki, dzięki czemu wreszcie zajdziesz w ciążę i po 8 miesiącach szczesliwie urodzisz.

loumarie
Fanka BB :)
Ja to wiem, tylko w Białymstoku ciężko o dobrego lekarza![]()
A co to znaczy dobry lekarz?
Dobry bo zapisuje prochy jakie my chcemy, czy dobry bo myśli o skutkach ubocznych, które mogą nas spotkać?
Taki który poważnie podchodzi do poronien i długiej walki o ciążęA co to znaczy dobry lekarz?
Dobry bo zapisuje prochy jakie my chcemy, czy dobry bo myśli o skutkach ubocznych, które mogą nas spotkać?
aspekt
Nie moje rejony, więc nikogo nie polecę, ale trudno mi uwierzyć, żeby przy takich dlugich białostockich tradycjach prowadzenia klinik niepłodności, nie było lekarzy, którzy lizneli temat immunologii. BTW mi dodatnie ANA wyciszano przed ciążą zupełnie innym lekiem niż encorton i dobierał mi ten lek reumatolog. Z kolei koleżanka ma prowadzone ciąże na encortonie a ANA ma ujemne. Także wdech-wydech, szukaj lekarza, który Cie poprowadzi.Ja to wiem, tylko w Białymstoku ciężko o dobrego lekarza![]()
Lady Loka
No ale wiesz, że ciąża to nie matematyka i że zadne zalecenia nie dadzą Ci 100% gwarancji?Patrząc na zalecenia lekarza i to co mówił, powinnam być już mamaA wyniki badań jakie robie mówią co innego
![]()
A branie takich lekow na własną rękę to idiotyzm totalny.
SzklanaKulka
Chodzę do ginekolog w Białymstoku, jestem po kilku poronieniach, gdy tylko zaszłam w ciąże na dzień dobry przypisała encorton i heparynę.Ja to wiem, tylko w Białymstoku ciężko o dobrego lekarza![]()
SzklanaKulka
Edit: przyjmuje i na nfz i prywatnie, ale prywatnie terminy też są "długawe". Chociaż jak zadzwonisz i uprosisz rejestratorkę to może Cie gdzieś upchnie.Chodzę do ginekolog w Białymstoku, jestem po kilku poronieniach, gdy tylko zaszłam w ciąże na dzień dobry przypisała encorton i heparynę.
reklama
SzklanaKulka
Wysłałam na priv.A mój mi nie chce przepisaćjaki.lekarz?