reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 witam się przy tej pięknej sobocie,sobota dzień mopa haha od rana chodzę sprzątam dzisiaj jak to przy sobocie 🙈 u mnie dziś 20dc nie czuje już kompletnie nic,ani brzuch mi nie doskwiera ani inne dolegliwości,oczywiście oprócz senności bo śpię bardzo dużo,w dzień też robię drzemkę a wieczorem idę spać z kurami chyba tak na mnie ten duphaston działa 🙈się dłuży mi ten czas okropnie,tydzień temu byłam na zastrzyku a jeszcze minimum tydzień do testowania jak ja to wytrzymam?nie mam pojęcia,czy zatestuje wcześniej?wszystko jest możliwe 🤷

Dzień dobry, witam z gór. Lecimy na dolinę kościeliską. Ah dobrze zrobić sobie taki wypad samemu, zwłaszcza że od środy idę już do pracy skończyło się bimbanie, bardzo się cieszę 😁😁😁
Miłego wypadu życzę 😍 zazdroszczę,nam jak się uda to w październiku się wybierzemy na kilka dni do Zakopanego jak czas pozwoli 😀

Do piku zostało kilka godzin. Wczoraj działanie ale dziś chyba trzeba to poprawić czy wstrzymać się do jutra. Jak sądzicie?

Załączniki

• IMG_20250920_114743669.jpg
    IMG_20250920_114743669.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 61
Cześć dziewczyny 🙂 witam się przy tej pięknej sobocie,sobota dzień mopa haha od rana chodzę sprzątam dzisiaj jak to przy sobocie 🙈 u mnie dziś 20dc nie czuje już kompletnie nic,ani brzuch mi nie doskwiera ani inne dolegliwości,oczywiście oprócz senności bo śpię bardzo dużo,w dzień też robię drzemkę a wieczorem idę spać z kurami chyba tak na mnie ten duphaston działa 🙈się dłuży mi ten czas okropnie,tydzień temu byłam na zastrzyku a jeszcze minimum tydzień do testowania jak ja to wytrzymam?nie mam pojęcia,czy zatestuje wcześniej?wszystko jest możliwe 🤷
o to idziemy podobnie 😁 u mnie 19dc
robiłaś testy, miałaś monitoring? Wybierasz się na progesteron?

reklama
o to idziemy podobnie 😁 u mnie 19dc
robiłaś testy, miałaś monitoring? Wybierasz się na progesteron?
Testów nie robiłam,miałam cykl stymulowany🙂 byłam na monitoringu tydzień temu miałam jeden pęcherzyk i to na jajniku który jest prawdopodobnie niedrożny więc nie spodziewam się niczego dobrego,miałam w sobotę tydzień temu zastrzyk na pęknięcie a owu była chyba w poniedziałek tzn z niedzieli na poniedziałek w nocy, działaliśmy tylko w sobotę bo potem nie było jak niestety,teraz jestem na duphastonie a ty? I kiedy zamierzasz testować?😉

Do góry