Jeszcze mnie proszę dopisać na 11.06Dajcie znać jeśli kogoś pominęłam albo nie ma na liście na pierwszej stronie, bądź się pomyliłam
Prowadzę wątek pierwszy raz, więc liczę na wyrozumiałość![]()
reklama
Natka963
Fanka BB :)
Jutro pod wieczór pierwsza wizyta..
Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata
Mam nadzieję, że dowiem się tylko dobrych rzeczy, będę co prawda 5+0 jutro więc dość szybko jak na wizytę, ale beta wczoraj 1757,60 więc jeśli będzie dobrze umiejscowione to mam nadzieję, że jakiś pęcherzyk zobaczymy na USG, trzymajcie za mnie kciuki - niczego nie pragnę bardziej na ten moment, niż to żeby wszystko było dobrze z tą ciążą 

Trzymam kciuki!!Jutro pod wieczór pierwsza wizyta..Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata
Mam nadzieję, że dowiem się tylko dobrych rzeczy, będę co prawda 5+0 jutro więc dość szybko jak na wizytę, ale beta wczoraj 1757,60 więc jeśli będzie dobrze umiejscowione to mam nadzieję, że jakiś pęcherzyk zobaczymy na USG, trzymajcie za mnie kciuki - niczego nie pragnę bardziej na ten moment, niż to żeby wszystko było dobrze z tą ciążą
![]()
Hej, u mnie jak narazie samopoczucie dobrze. Trochę senna jestem ale nie jest źle. Tylko muszę regularnie jeść bo co chwila burczy w brzuchu 
Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie lekki ból głowy, ale gdyby nie brak okresu, to nie powiedziałabym nigdy, że jestem w ciąży. Na razie brak objawów i oby tak zostało jak najdłużej![]()
To_ja_olutka
Trzymamy i nie puszczamyJutro pod wieczór pierwsza wizyta..Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata
![]()
ShadowLuna
O witam bliźniaczkę porodowąJeszcze mnie proszę dopisać na 11.06![]()
To_ja_olutka
Ja natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów 
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Mam to samo aż mam lodowate ręce że stresu... Tylko spokoj nas uratujeJa natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów![]()
Trzymam kciukiJa natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów![]()
reklama
To_ja_olutka
Nadal nie masz wyniku bety?Mam to samo aż mam lodowate ręce że stresu... Tylko spokoj nas uratuje![]()
Podziel się: