reklama
Na poczatku powiedzial ogolnie ze widzi wargi sromowe a pozniej ze to chyba jednak chlopak. Wiec sama nie wiem a to bylo robione w 16/17 tygA co powiedział lekarz?
Lady Loka
Fanka BB :)
No to jak lekarz widząc dziecko z rożnych stron nie wie, to my tym bardziejNa poczatku powiedzial ogolnie ze widzi wargi sromowe a pozniej ze to chyba jednak chlopak. Wiec sama nie wiem a to bylo robione w 16/17 tyg
Zapytalam bo moze ktos ma podobne zdjecie z usg i wyszlo ze chlopak czy dziewczynka. Ze zdjec w internecie nic mi to nie przypomina, ani meskich narzadow bo chyba troche za duze i nie widac jaderek a dziewczynek narzady tez na innych zdjeciach wygladaja inaczej.No to jak lekarz widząc dziecko z rożnych stron nie wie, to my tym bardziej![]()
W takim razie czekam na zdjecieMoim zdaniem chłopiec. Poszukam zdjęcia jak to u mojego wyglądało.
Napoczatku powiedzial ze widzi wargi sromowe co w glebi duszy chcialam uslyszec bo juz mam dwoch chlopakow, ale pozniej powiedzial ze to raczej chlopak ale nie na 100%, dlatego wstawilam na forum zeby ktos kto moze ma podobne zdjecie dziecka "od dolu" pomogl mi rozwiac MOJE watpliwosci a nie po to zeby ktos mogl sobie postrzelac co do plci.Dziewczynka!
Skoro lekarz nie był pewny to też sobie strzelę, a co!
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale każdy z nas tutaj strzela, nawet jak ktoś miał podobne zdjęcie, to dalej jest strzał. Skoro lekarz oglądający setki dzieci na USG nie był w stanie powiedzieć, to tu też nic poza strzałem nie dostaniesz.Napoczatku powiedzial ze widzi wargi sromowe co w glebi duszy chcialam uslyszec bo juz mam dwoch chlopakow, ale pozniej powiedzial ze to raczej chlopak ale nie na 100%, dlatego wstawilam na forum zeby ktos kto moze ma podobne zdjecie dziecka "od dolu" pomogl mi rozwiac MOJE watpliwosci a nie po to zeby ktos mogl sobie postrzelac co do plci.![]()