reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Cześć dziewczyny 😊 ja przy poniedziałku zauważyłam że wszystko pomieszalam. Wcześniej brałam clostybegyt 5 dni 2x dziennie po 1 tabletce od 3dc i dałabym sobie rękę uciąć, że Lamette też tak miałam brać i biorę od piątku. Dzisiaj patrzę na kartkę od lekarza a tam 1x dziennie od 5 dc. Nie wiem jak ja to zrobiłam ale już jestem załamana że nic z tego cyklu nie będzie. Na dodatek coś mnie bierze. Masakra

Cześć dziewczyny w ten listopadowy pon:)
Nie śpimy od 6 ,pije 2(?) a może już 3 wiadro kawy - bardziej mleka z kawą 😂
Oglądałam ze starym wczoraj Obecność 4: Ostatnie namaszczenie (spojler: czuję,że będzie za parę lat kontynuacja z Judy - córką Warrenów,bo ma wizję jak Lorraine). Bawiły mnie jego reakcję bo się tak bał,że aż się pocił 😂
W nocy miałam dziwny sen - wywołujący mieszane uczucia.
Byłam w nim w ciąży bliźniaczej, mieliśmy dwie córki i po porodzie w domu był Sajgon. Ja nie funkcjonowałam jak człowiek tylko jak jakiś automat. Basia tłukła rodzeństwo (gdy miały ponad roczek). Stary uciekał do pracy,żeby jak najmniej czasu być z nami w domu. Nikt mi nie pomagał , byłam jak zombie a mimo to,że byłam cały czas na skaru załamania - śniła mi się taka scenka,że dziewczynki w blond kitkach,loczkach - siedziały w parku na kocyku i jadły winogrona i takie ciepłe światło na nie padało - prosto z obrazka. Nie wiem jak to opisać - niby psychicznie byłam załamana a jednak przeszczęśliwa 🫣
A tymczasem czekam na okres,za tydzień mam przegląd (mówię tak żartobliwie na wizytę u ginekologa) i zobaczymy czego dobrego się dowiem na pierwszej od lat wizycie na NFZ 🤔

Ostatnia edycja:
Ty ju na siłce???? To ja tu wstaje 6:30 dumna jak paw ze się zwlokłam na badanie krwi bo z mojej wiochy muszę kawal drałować a Ty tak mnie zawstydzasz 😃😅
Pani, ja to od 6 stoje i czekam, aż recepcja otwiera, ale spokojnie to dopiero trzeci tydzień jak wróciłam do tej rutyny. Zobaczymy czy długo wytrzymam.
kiedyś to ze dwa lata tak chodziłam 3 razy w tygodniu, nie bylo zmiłuj, ale to było jakieś 10 kg temu 🫣

reklama
Do góry