reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Pani, ja to od 6 stoje i czekam, aż recepcja otwiera, ale spokojnie to dopiero trzeci tydzień jak wróciłam do tej rutyny. Zobaczymy czy długo wytrzymam.
kiedyś to ze dwa lata tak chodziłam 3 razy w tygodniu, nie bylo zmiłuj, ale to było jakieś 10 kg temu 🫣
Z okazji ten informacji zjem batona 😂 ja mam najgorszą formę w życiu naprawdę

reklama
Dzień dobry, wstajemy i lecimy z tym tygodniem 💪 pozdro z siłki, zaczynam trzeci tydzień regularnych treningów.
@KiedyPytam nie chce rozbudzać nadziei, ale jak sie tak przyjrzę to coś cieniowanego widać. A jak sie czujesz, jakieś objawy sugerujace jedna lub drufa opcję? No i powtórz jutro słońce test jeszcze.
Zobacz załącznik 1726498
Ooo zazdroszczę motywacji - a w zeszłym tygodniu zrobiłam tylko dwa treningi na macie 😂 i kilka spacerów 🫣😆

Dzień dobry, wstajemy i lecimy z tym tygodniem 💪 pozdro z siłki, zaczynam trzeci tydzień regularnych treningów.
@KiedyPytam nie chce rozbudzać nadziei, ale jak sie tak przyjrzę to coś cieniowanego widać. A jak sie czujesz, jakieś objawy sugerujace jedna lub drufa opcję? No i powtórz jutro słońce test jeszcze.
Zobacz załącznik 1726498

Podziwiam bardzo! 🥹 Mnie na siłce nie widzieli nigdy i raczej nie zobaczą 🤣

Witam się i ja już po dwóch kawach. Widzę że dzieje się od rana😍
Ja dziś testu nie robiłam bo coś czuję że okres przyjdzie wcześniej i cykl bezowulacyjny był, wczoraj wieczorem przy kąpieli jakaś maleńka niteczka krwi więc czekam.
Miłego dnia Wam życzę

To zawsze o dwa więcej niż większość społeczeństwa 💪 brawo
Dziękuję :) też uważam ,że lepiej małymi krokami zacząć i się nie zniechęcać aż dojdzie się do zdrowej rutyny niż zastanawiać się czy mi się chce wg w to brnąć. Robię krótkie treningi z Grow with Jo (jest po 3 CC i wymiata i ma fajne podejście na nagraniach,z radością a nie sztywno jak np u E.Chodakowskiej) także polecanko:) też trochę na mdm bo mam obniżone trochę pod pęcherzem i ta moja "myszka" nie jest taka jak kiedyś - staremu to oczywiście nie przeszkadza 😂🫣
Muszę się wziąć w garść,jeżeli chce coś zmienić :) ale nie mam spiny

@Dorka66 jak tam nastroj? Spalas cos?

Wydawało mi się, że nie stresuję, ale chyba jednak tylko mi się wydawało 🫣
Strasznie niespokojnie spałam, budziłam się chyba z 10 razy, mój mówi, że nawet coś gadałam przez sen i że właśnie widział, że się tak gwałtownie wybudzam, nie wiem co się porobiło 🙄
Przebudziłam się przed 6 i znów zasnęłam no i obudziłam się o 7:30 więc będę bez jedzenia cały dzień bo miałam zjeść max do 7 🤦🤦
Niby człowiek wie jak to wygląda, ale no jakoś chyba jednak bardziej przeżywam niż ten 1 raz 😬

Ja kiedyś regularnie chodziłam na siłownię i dodatkowo na jakieś zajęcia. Miałam też sztangę do ćwiczeń w domu. Ćwiczyłam głównie siłowo, bo chciałam sobie wyrzeźbić mięśnie. 😛 Jednak jak pobadałam hormony to przestałam ćwiczyć. Nie chcę dodatkowo podnosić sobie testosteronu.

reklama
Hejka, ja bym prosiła o zapisanie na testowanie na 7/11, choć pewnie nie wytrzymam i będzie szybciej.
Dzisiaj byłam zbadać proga i miałam ciekawą sytuację w punkcie pobrań, bo ta igła, którą się wbija została wypchnięta przez moje ciśnienie (?) i zaczęło tryskać, więc trzeba było pobrać krew z drugiej ręki i jestem dzisiaj cała pokłuta 🤪.

Do góry