reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@Hermeneg wszystkiego najlepszego !!! 🎉 zdrówka , spełnienia wszystkich marzeń ❤️

Pięknie napisane 😍

Dziewczyny , dopiero się uczę tych „laczków” ale ewidentnie dziś co druga powinna dostać po dupie.
A tak serio - bardzo to rozumiem i przytulam każdą którą ma gorszy czas . Ja akurat jak zachodziłam w ciążę to potem coś się działo- Biochem , poronienie - czułam że coś ze mną nie tak , skoro nie mogę donosić ciąży, czułam się gorsza. Po poronieniu lekarze mówili żebym nie robiła badań genetycznych że najczęściej to wada genetyczna , a ja obwiniałam siebie - że pewnie to moja wina (wyszło że synek był chory ) . Ludzie mówili mi „ będziesz miała jeszcze 5 dzieci „ a mnie to tak bolało i irytowało, bo skąd niby ta osoba mogła to wiedzieć … ale stwierdziłam że się nie poddam , wtedy 2 kreski to nie była radość tylko strach . Jesteśmy dziewczyny silne , jest ciężko , ale póki mamy resztki sił - walczmy o te nasze wielkie małe marzenia .

Ps skąd określenie laczek ? Jestem bardzo ciekawa skąd to się wzięło 😂
🥹❤️

@Hermeneg wszystkiego najlepszego !!! 🎉 zdrówka , spełnienia wszystkich marzeń ❤️

Pięknie napisane 😍

Dziewczyny , dopiero się uczę tych „laczków” ale ewidentnie dziś co druga powinna dostać po dupie.
A tak serio - bardzo to rozumiem i przytulam każdą którą ma gorszy czas . Ja akurat jak zachodziłam w ciążę to potem coś się działo- Biochem , poronienie - czułam że coś ze mną nie tak , skoro nie mogę donosić ciąży, czułam się gorsza. Po poronieniu lekarze mówili żebym nie robiła badań genetycznych że najczęściej to wada genetyczna , a ja obwiniałam siebie - że pewnie to moja wina (wyszło że synek był chory ) . Ludzie mówili mi „ będziesz miała jeszcze 5 dzieci „ a mnie to tak bolało i irytowało, bo skąd niby ta osoba mogła to wiedzieć … ale stwierdziłam że się nie poddam , wtedy 2 kreski to nie była radość tylko strach . Jesteśmy dziewczyny silne , jest ciężko , ale póki mamy resztki sił - walczmy o te nasze wielkie małe marzenia .

Ps skąd określenie laczek ? Jestem bardzo ciekawa skąd to się wzięło 😂
Bezczelnie zajumalam :D 😂 ale to w 100% oddaje moj charakter, wiec wyjscia nie bylo 😂
Nie mniej tu czasem takie partie do zalaczkowania sa, ze az sam sie w rece pojawia :D

Haha @Kaalaa bardzo mi się podoba, że to zajumalas 😂 słuchajcie jak ja to przeczytałam pierwszy raz to nie wiem co sobie myślałam ale czytałam to „łaczka „ nie wiem czy na szybko ale próbowałam to rozszyfrować . Dobrze że potem ktoś dodał emotkę kapcia 😂

Dziewczyny, siedzę sobie nad piwkiem pszenicznym 0, a mój na rozgrzanie po treningu wlał sobie nalewki z aronii. Mówię daj posmakować łyczka i jak mi zajechało spirytusem, myślałam ze haftne 🤣🫣 dzis jakieś 7dpo, jutro badam tradycyjnie proga, ale zaczynam juz świrować z objawami znowu.

reklama

Załączniki

• IMG_6199.gif
    IMG_6199.gif
    342,2 KB · Wyświetleń: 9
Do góry