Paula. sz
Fanka BB :)
Biały jak dupa pawiana@Paula. sz jak tam rano?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Biały jak dupa pawiana@Paula. sz jak tam rano?
Ja w pierwszą wymarzoną ciążę zaszłam po 23 (+-) cyklach.Jak już tak dzisiaj nostalgicznie to powiem Wam że ogólnie czytałam kiedyś że psycholodzy mówią, że emocje jakie przeżywają osoby zmagające się z niepłodnością są porównywalne, wręcz takie same jak osób które przeżywają żałobę po stracie bliskiej osoby..
Jak my mamy to znosić. Powiedzcie nam, sobie..... Miesiąc w miesiąc. Bądźcie dlatego dla siebie wyrozumiałe. Ileż można znosić tego?![]()
![]()
i kto nas zrozumie..nikt. nikt, kto tego nigdy nie przeszedł ......
Bardzo Cię rozumiemHejo, dziś ja się witam w podłym nastroju, przepłakałam wczoraj pół wieczoru, a dziś nie śpię od 5. Wczoraj dzwoniła do mnie siostra mojego, że została babcią, wiedziałam przecież, że ta wiadomość nadejdzie, każdego dnia czekałam bo to już było kilka dni po terminie i wydawało mi się, że jestem na to gotowa. Ale jak zobaczyłam zdjęcia to tak wybuchłam płaczem, że nie mogłam tego pohamowaćta myśl, że miesiąc temu to ja mogłam już mieć takiego szkraba mnie przytłoczyła strasznie.
A teraz jest mi jeszcze gorzej jak myślę jaka jestem okropna, że poczułam ukłucie zazdrości, a żal rozdarł mi serce i jest mi wstyd za moją reakcję
Bo przecież ja im dobrze życzę i na swój sposób cieszę się z nimi, ale ten żal jest po prostu silniejszy ode mnie![]()