reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dziewczyny byłam dziś na monitoringu🥹 mam pęcherzyk w końcu na lewym jajniku 🥹 dostałam zastrzyk i mamy działać dziś jutro i pojutrze 🥹 czy się uda czy nie ale jestem poprostu szczęśliwa że w końcu mam na lewym jajniku pęcherzyk
Prosze teraz z lozka nie wychodzic! Oficjalne zalecenie lekarskie 😂 trzymam mocno kciuki! I to na dlugi weekend, jak to wszystko sprzyja :D
Dziewczyny, mam proga 🥹 robię od lipca co miesiąc i to najwyższy wynik. Miałam w pomiarach: 11, 13,1 14 i ostatnio 15,79. Wyższy miałam tylko w ciąży kwietniowej bylo 23. Dzis jest jakieś 8dpo ❤️ wiem, wiem nie nakręcać się, o sam progesteron to nie wszystko, ale... jakiś cień nadziei mam.

Zobacz załącznik 1727008
Nawet jak sie nie nakrecac, to wiesz przynajmniej, ze wszystko sprzyja! Co moglas to zrobilas, licze na update poranny! :D
Jak sobie pomyślę ze ja jutro 7-8dpo i zaczynam testowanie to az mi wstyd za swoją niecierpliwosc 😬😬😬
A wstydz sie tam, nie zaluj sobie i dawaj fotki co rano! :D niech zaluja te co poodpoczywaja w weekend i potem beda nadrabiac 50 stron naszych owacji nad kreskami 🤪😂

reklama
Dziewczyny a może mi któraś wytłumaczyć czym się różni dhupaston od progesteronu besins? Bo wcześniej zawsze dostawałam dhupaston a teraz dostałam receptę na dwa opakowania tego besins

Ja planuje weekend w domu, chociaz ciagle licze na to, ze uda nam sie skoczyc do poznania na rogala :D chocby mial 2000 kcal to zjem calego! 😂

Lekarz mi dzisiaj też dał jakis suplement żeby przy kolejnych próbach zastosować - z ulotki wyrób medyczny zwiększający szanse przy naturalnych staraniach., globulki do brania przy owulacji wzmacniające plemniki. Ciekawa jestem czy ktoś z was o tym słyszał.
Zapewne feminum pregna.

Dziewczyny a może mi któraś wytłumaczyć czym się różni dhupaston od progesteronu besins? Bo wcześniej zawsze dostawałam dhupaston a teraz dostałam receptę na dwa opakowania tego besins
Podczytuje na nielegalu, ale może nikt się nie obrazi jak sie wetnę 😅 duphaston ma 10mg, a besins 200mg, więc dawka to jest niebo a ziemia :)

Podczytuje na nielegalu, ale może nikt się nie obrazi jak sie wetnę 😅 duphaston ma 10mg, a besins 200mg, więc dawka to jest niebo a ziemia :)
Ja co prawda w tym miesiącu się nie udzielam.alee..czekałam aż wrócisz z dobrymi wiadomościami bo śledziłam Twoją historię od 4lat jak odnalazłam to forum 😅 widziałam na wątku ivf i PRZEOGROMNIE się cieszę i z całego serca życzę Ci nudnych 9 miesiący ❤️❤️

dziękuję dziewczyny, nie chcę tu też wpadać ze swoją historią, bo jednak nie jestem zapisana ani nic.
Chociaż zawsze marzyłam mieć butelkę przy nicku 😂

Chciałam Wam powidzieć, że podczytuję Was od kilku dni i widzę Wasze smutne nastroje.
Boże, jak ja w Was widzę siebie to nie macie pojęcia. Każde słowo smutku, zawodu, załamania, każda łza i rozpacz, którą macie jest mi tak bardzo znajoma. To jest takie ciężkie.

I stworzyłyście tu super fajną, wspierającą się społeczność. Widziałam, ze u Was funkcjonuje "laczek" 😂
a "trzon", który był za mojej kadencji na porządku dziennym już nawet nie jest kojarzony!

reklama
dziękuję dziewczyny, nie chcę tu też wpadać ze swoją historią, bo jednak nie jestem zapisana ani nic.
Chociaż zawsze marzyłam mieć butelkę przy nicku 😂

Chciałam Wam powidzieć, że podczytuję Was od kilku dni i widzę Wasze smutne nastroje.
Boże, jak ja w Was widzę siebie to nie macie pojęcia. Każde słowo smutku, zawodu, załamania, każda łza i rozpacz, którą macie jest mi tak bardzo znajoma. To jest takie ciężkie.

I stworzyłyście tu super fajną, wspierającą się społeczność. Widziałam, ze u Was funkcjonuje "laczek" 😂
a "trzon", który był za mojej kadencji na porządku dziennym już nawet nie jest kojarzony!
Dajesz nadzieję,że cierpliwość i determinacja naprawdę popłacają ❤️ mam nadzieję,że niedługo będziesz tulić swój cud,tak bardzo wyczekany i wystarany ❤️chyba potrzebowałam takich wiadomości w tym miesiącu bo czułam że już nawet ta nadzieja u mnie wygasa z każdym miesiącem.
A trzona pamiętam 😅 chyba nawet był stosowany w formie czasownikowej "trzonowanie"😂

Do góry