reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dziewczyny , czy któraś z Was brała Acard i progesteron dopochwowo po poronieniach ? Wiem że @GosiaZ92 teraz bierze, chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia .
Nie chcę wariować i z jednej strony myślę sobie że jeśli teraz coś bedzie nie tak to muszę zacząć diagnostykę , a z drugiej strony tak bardzo boję się kolejnej straty że nie wiem czy nie powinnam brać tych leków. Problem jest taki że przed świętami kompletnie nie ma terminów do moich lekarzy , a boję się że potem będzie za późno. W poprzedniej ciąży brałam Acard od 13 tyg ( ryzyko preeklampsji ) , utrogestan od 6 tyg ( plamienia ). Jeszcze mąż dziś wyjeżdża i zostaje sama z małą która jeszcze nie wyszła z choroby :/ ja też w tym cyklu byłam tak chora że chcę wierzyć że ten kropek jest bardzo silny i się utrzyma 🤞 mam milion myśli na minutę ….

reklama
Dziewczyny , czy któraś z Was brała Acard i progesteron dopochwowo po poronieniach ? Wiem że @GosiaZ92 teraz bierze, chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia .
Nie chcę wariować i z jednej strony myślę sobie że jeśli teraz coś bedzie nie tak to muszę zacząć diagnostykę , a z drugiej strony tak bardzo boję się kolejnej straty że nie wiem czy nie powinnam brać tych leków. Problem jest taki że przed świętami kompletnie nie ma terminów do moich lekarzy , a boję się że potem będzie za późno. W poprzedniej ciąży brałam Acard od 13 tyg ( ryzyko preeklampsji ) , utrogestan od 6 tyg ( plamienia ). Jeszcze mąż dziś wyjeżdża i zostaje sama z małą która jeszcze nie wyszła z choroby :/ ja też w tym cyklu byłam tak chora że chcę wierzyć że ten kropek jest bardzo silny i się utrzyma 🤞 mam milion myśli na minutę ….
Ja biorę acard I progesteron dopochwowo po owulacji .jeszcze ciąży sie nie doczekaliśmy.
Wiem że to nielegalne mieszkałabym blisko odstapilabym jedni opakowanie bo mam aż 4

U mnie taka sytuacja dziś, ten przyrost jest ok? 🤔

Załączniki

• Screenshot_20251221_163910_Patient Portal~2.jpg
    Screenshot_20251221_163910_Patient Portal~2.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 111
  • Screenshot_20251221_163812_Chrome.jpg
    Screenshot_20251221_163812_Chrome.jpg
    226,7 KB · Wyświetleń: 111
Ja biorę acard I progesteron dopochwowo po owulacji .jeszcze ciąży sie nie doczekaliśmy.
Wiem że to nielegalne mieszkałabym blisko odstapilabym jedni opakowanie bo mam aż 4
A mogę zapytać z jakiego powodu bierzesz od owulacji ?
Ja w domu mam te leki , dlatego mocno się zastanawiam czy nie powinnam ich brać. Spróbuję się gdzieś dostać na teleporade

A mogę zapytać z jakiego powodu bierzesz od owulacji ?
Ja w domu mam te leki , dlatego mocno się zastanawiam czy nie powinnam ich brać. Spróbuję się gdzieś dostać na teleporade
Bo mam stwierdzoną trombofilię i od pozytywnego testu heparynę dodatkowo.
Progesteron biorę bo w badaniach wychodził poniżej normy

Ja w sumie tez nie wiem czy u mnie to nie jelitowkowe, mam lekkie objawy na tym tle, ale w porownaniu do kazdej przebytej jelitowki, sa serio lekkie… no i nie zmiotlo mnie z planszy jak zawsze… ale grypa bankowo, wszystkie kosci mi sie chyba poprzestawialy razem z miesniami tak boli… a kto od jutra zaczyna maraton pracy? No kto? 🫣

reklama
Do góry