reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

To tym pięknym akcentem proszę mi wpisać okres dziś. Osiągnęłam swój rekord. 8 dzień po zastrzyku. Czyli ..... 6-7 dni po owulacji. Jutro miał być 9 dzień, chciałam zacząć testowanie od wigilii, obkupiłam się w testy, jeszcze wczoraj mówiłam, że coś czuję w kościach że się udało.

To poczułam. Takie pier.dolnięcie z wysokiego wieżowca prosto na glebę.

reklama
Planowo 2 stycznia mam okres .chce siknac w sylwestra.
.
Z moim.szczęściem to ostatnio kiepsko .
Bede tu siedzieć I pleśnieć
Nie ma takiego zasiedzenia, wypad prosze uskuteczniac :D
To tym pięknym akcentem proszę mi wpisać okres dziś. Osiągnęłam swój rekord. 8 dzień po zastrzyku. Czyli ..... 6-7 dni po owulacji. Jutro miał być 9 dzień, chciałam zacząć testowanie od wigilii, obkupiłam się w testy, jeszcze wczoraj mówiłam, że coś czuję w kościach że się udało.

To poczułam. Takie pier.dolnięcie z wysokiego wieżowca prosto na glebę.
Kurde, potrzebujesz lepszego lekarza.. serio, 6-7 dni to jest cos mocno nie tak..
Mój już nosi soczewki -2.5 😂😂 to mu wybaczam "kreskową ślepotę" 😂
Moj ma 3,5 to wiele tlukaczy 😂

Nie ma takiego zasiedzenia, wypad prosze uskuteczniac :D

Kurde, potrzebujesz lepszego lekarza.. serio, 6-7 dni to jest cos mocno nie tak..

Moj ma 3,5 to wiele tlukaczy 😂
No to ja nie wiem, mój ma doskonały wzrok, to ja mam problem delikatny, a ja widzę a on nie. Ba, palcem mu pokazywałam bo wy wiedzieć ile zdjęcie które jest, no, wiecie, robione starym telefonem który troszkę przeszedł, więc jakośc jest jaka jest. P.s czekam na wyprzedaże noworoczne ,,starych modeli";p chociaż myśl, że to trzeba wszytsko przegrać, dostęp do banku, wszytskie aplikacje, hasła .. eh....

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Gratulacje 🥰
Ale macie prezent 😘 Cudownie ❤️

@Bandytka_hej a jak tam Twoje wyniki ? 😄 Też chyba miałaś powtarzać betę?

Beta taka, Wydaje mi się, że dobra - osiem dni temu miałam wynik 119 więc chyba pogodnej święta się szykują 😁
cc061355-32fb-458d-b777-3ce0295fdb14.jpeg

reklama
Do góry