reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Ja jeszcze chwila spokoju, kawka i planowanie moich zadań na przygotowywanie wigilii, więc za jakieś 30 minut ruszam do boju. Uwielbiam ten zapiernicz wigilijny, sprawia mi to jakąś dziką satysfakcję, uwielbiam szykować dania wigilijne więc nie mogę się doczekać 🥰🥰🥰
Z bety się cieszę, teraz czekam na 5.01 na badanie.
Wczoraj dwie drzemki w ciągu dnia zaliczone - 15 minutowe - to jest dla mnie fenomenalne jak hormony działają.
Robię sobie świąteczny detoks od internetu, także widzimy się 27.11 - Zdrowych Spokojnych zatem dla Was!

Bardzo ładny wynik 🥰

Bardzo ładny wynik 🥰
nooo to się cieszę tym bardziej 😁😁
Nie, my się jeszcze wstrzymujemy. W styczniu poroniłam w 6+6 więc tym razem chcemy zaczekać jeszcze z tą informacją do jakiegoś bezpieczniejszego momentu 😬
aaah, ok, rozumiem. Też poczekamy raczej do informowania rodziny (bo moje przyjaciółki wiedzą 🥶) do około 12 tygodnia i wyników NIFTY
Jestem po wizycie, jest pecherzyk żółtkowy 🥹
cudowneee zdjęcie ❤️
Dzieki, że pytasz ❤️ Plamienie chyba powoli się zmniejsza i bardzo ciążowo się czuję 🙃 rozmawiałam też z prowadzącym, trochę mnie uspokoił, mówił że wiele zależy od umiejętności i ustawień sprzętu, a że on też na tej izbie przyjęć robi USG i wie kto tam pracuje, powiedział mi, że wiele rzeczy widział i rzeczywiście rozne te umiejętności są. A on akurat ma certyfikat do prenatalnych i ogólnie jest jednym z najlepszych specjalistów od usg ciąży w moim mieście. Także nie zostało mi nic innego niż czekać… dobrze, że święta i mam co robić, to nie będę chodzić ze stresu po ścianach 🥲
dużo spokoju w święta ❤️ i dobrze że dzisiaj troszkę lepsze wiadomości

Dzień doooobry 😁😁 jak tam Wasze brzuszki? Ja idę zaraz na siłownię delikatnie poćwiczyć - obiecałm sobie, że w trakcie ciąży będę aktywna, na tyle na ile się da.
Senność nie odpuszcza - wczoraj spałam od 12 do 15 😂
Rodzinie na razie ani słowa, ale już korci troszeczkę 😁

Dzień doooobry 😁😁 jak tam Wasze brzuszki? Ja idę zaraz na siłownię delikatnie poćwiczyć - obiecałm sobie, że w trakcie ciąży będę aktywna, na tyle na ile się da.
Senność nie odpuszcza - wczoraj spałam od 12 do 15 😂
Rodzinie na razie ani słowa, ale już korci troszeczkę 😁
Ja mam nudności cały czas, z ciśnieniem trochę lepiej, ale cycki to mam wrażenie, że gdyby nie to, że się rozciągnęły po kpi z synem, to by mi chyba wybuchły 🤣

Cieszę się z dłuższego urlopu, a po 9.01 kiedy mam wizytę powiem w pracy.

Czesc 😊 ja w święta się wyłączyłam. Niestety samopoczucie fatalne, wszystko mi śmierdzi, na kawę patrzeć nie mogę już o zapachu nie wspomnę. Jem sporo, a później mi się odbija ale jestem ciągle głodna. Dramat, a ja już mam zdecydować za wysoka wagę. Spróbuję iść w tym tygodniu na jakieś zajęcia sportowe już nawet nie o wagę a o sprswnosc chodzi, żeby się zupełnie nie zastać w tej ciąży 🙈 ja już jutro się loguje do pracy ale nie wiem jak to będzie wyglądać bo jestem całymi dniami senna, bez sił bez energii

U mnie niestety corka załapała bostonke po świetach, ma goraczke i chrosty w buzi... bardzo sie boje zebym tez chora nie byla 😔

reklama
Do góry