Chilove
Zaciekawiona BB
Pewnie muszą ale prenatalne robi się między 11 a 13 tygodniemA to nie jest tak, że w ciąży muszą w ciągu np. tygodnia znaleźć termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie muszą ale prenatalne robi się między 11 a 13 tygodniemA to nie jest tak, że w ciąży muszą w ciągu np. tygodnia znaleźć termin?
Miałam to zrobić dzisiaj, ale zgubiłam głowę w kuchni :/Umówiłas się już?
Ja będę dzwonić po świętach, żeby złapać termin na pierwszy tydzień lutego
Bardzo ładny wynik![]()
nooo to się cieszę tym bardziejBardzo ładny wynik![]()
aaah, ok, rozumiem. Też poczekamy raczej do informowania rodziny (bo moje przyjaciółki wiedząNie, my się jeszcze wstrzymujemy. W styczniu poroniłam w 6+6 więc tym razem chcemy zaczekać jeszcze z tą informacją do jakiegoś bezpieczniejszego momentu![]()
cudowneee zdjęcieJestem po wizycie, jest pecherzyk żółtkowy![]()
dużo spokoju w świętaDzieki, że pytaszPlamienie chyba powoli się zmniejsza i bardzo ciążowo się czuję
rozmawiałam też z prowadzącym, trochę mnie uspokoił, mówił że wiele zależy od umiejętności i ustawień sprzętu, a że on też na tej izbie przyjęć robi USG i wie kto tam pracuje, powiedział mi, że wiele rzeczy widział i rzeczywiście rozne te umiejętności są. A on akurat ma certyfikat do prenatalnych i ogólnie jest jednym z najlepszych specjalistów od usg ciąży w moim mieście. Także nie zostało mi nic innego niż czekać… dobrze, że święta i mam co robić, to nie będę chodzić ze stresu po ścianach
![]()
Ja mam nudności cały czas, z ciśnieniem trochę lepiej, ale cycki to mam wrażenie, że gdyby nie to, że się rozciągnęły po kpi z synem, to by mi chyba wybuchłyDzień doooobryjak tam Wasze brzuszki? Ja idę zaraz na siłownię delikatnie poćwiczyć - obiecałm sobie, że w trakcie ciąży będę aktywna, na tyle na ile się da.
Senność nie odpuszcza - wczoraj spałam od 12 do 15
Rodzinie na razie ani słowa, ale już korci troszeczkę![]()