reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Jee, piękne wyniki 🥹 trzymamy kciuki za tego kropeczka mocno 🤞🏻❤️

Załączniki

• 27056351-9609-4aed-bfdb-de0ca1cced91.jpeg
    27056351-9609-4aed-bfdb-de0ca1cced91.jpeg
    35,3 KB · Wyświetleń: 124
Gratulacje @niecierpliwamatka życzę Ci zdrowej i cudownej ciąży 😊🥰
Dopiero weszłam na forum, cały dzień w biegu. U mnie już lepiej, nie wymiotuję i nie siedzę na kibelku 😂
Mąż za chwilę wraca i zaczynamy święta i poświąteczny maraton seksisty😂

A więc moje drogie życzę wam na te święta wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia- bo bez tego ani rusz. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń- a zwłaszcza tego jednego o którym każda z nas marzy ❤️
Uciekam na te 3 dni świętowania, później się zamelduje!
Wesołych Świąt 🎄❤️

Dziewczyny !
Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt 🎄 Ciepła i dobra wokół, niech ten czas będzie dla nas odpoczynkiem od wszystkiego, skupienia się na rodzinie i najbliższych i tym pięknym magicznym czasie ❤️ Życzę Wam by marzenia się spełniły a szczególnie to jedno, które nas tutaj sprowadziło 🥰

reklama
Dzień dobry dziewczęta, u mnie powoli opadają emocje, ale to dopiero początek! Bo dziś święta!!!! Domownicy już w dołkach startowych, zaraz pieczemy, gotujemy, smażymy!!!! A kupa prezentów pod choinką taka wielka, aż sama jestem ciekawa co tam jest(tak, większość pakowałam ale chodzi mi o to czy trafiłam z prezentami) dziś jedziemy po moja babcię (tak, na szczęście nadal żyje) i do moich rodziców także część jedzenia i prezentów jedzie z nami. Ależ się cieszę, chce zobaczyć ich miny gdy będą rozrywali papier prezentowany. Niestety największą niespodzianką i prezentem narazie wolę się nie dzielić. Powiem im na zajączka jeśli wszytsko będzie dobrze. ;)
Dziewczyny, dziękuję za ten rok, życzę kazdej pięknego zakończenia tej przygody w możliwie szybkim terminem ale tylko dwoma kreseczkami i piękna beta. Zdrowych i wesołych!!!!

Do góry